![]() |
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü bana uyar inşallah...esra inşallah soru hazırlayacağım hazırlıklı olun çok zor soracağım.. |
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü esra kursunun adı ne ? |
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü Alıntı:
aynen iyi olur demi? tamm o zaman yine 9.30 - 10 gibi yapalım inşallah sevda sana uyuyo mu? |
|
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü ben de yarın arapça kursuna gideceğim 6 - 8.30 arası |
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü maşallah Allah kolaylık versin inşallah ... |
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü arkadaşlar aöf istişarede soru sordum cevaplayabilirsiniz isterseniz... |
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü Kızlar Allah razı olsun faydalı bi çalışma oldu :):)alkış000 Yarın görüşürüz inşallah bnm biraz enerji toplamam lazım malum(: |
|
Zarf Tümleci: Yükleme yön , zaman , durum , vasıta , sebep , şart , miktar yönüyle etkileyen kelimelerdir. Yükleme ; Nezaman ? , Ne kadar ? , Ne ile ? , Nasıl ? , Niçin ? , Kim ile? , Nereye? soruları sorularak bulunur. Dolaylı Tümleç : Kelimenin e - de - den durum eklerini alan sözcüklerin cümlede üslendikleri görevdir. Yüklemi bulmak için ; e / Neye ? , Nereye ? , Kime ? de / Neyde ? , Nerede? , Kimde? den / Neyden? , Nereden ? , Kimden ? soruları sorulur. Güzel bir çalışma olmuş msl* alkış000 |
SAAT: 18:07 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.