|
Konu Kimliği: Konu Sahibi suhtem,Açılış Tarihi: 02 Nisan 2013 (21:02), Konuya Son Cevap : 03Haziran 2025 (23:20). Konuya 13 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:11 |
Durumu: ![]() Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | ![]() Böyle şaka birde kartala yapmak lazım 🤭
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
![]() |
![]() | Mesaj No:12 |
Durumu: ![]() Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | ![]()
Bu nasıl bir şaka ![]() Ben kalpten giderdim çocuk 3.50 den sonra kalbi teklemeye başlıyor ![]() Annem öldürür dediği yerde kahkahayı bastım ![]() Spiker valla nasıl gülmeden yürütmüş hayret ettim. Süper şaka olmuş güldüm ama başıma gelse öldüydüm ![]()
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:13 |
Durumu: ![]() Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | ![]() Dediysemde banada yapılmasını istemem böyle şaka, 🤭
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
![]() |
![]() | Mesaj No:14 |
Durumu: ![]() Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | ![]()
Çok suyunu çıkarmışlar. Bide eskiden saf bir inanma varmış şimdi yapılsa böyle bi şaka yayınlanacak gibi olmaz.küfür kıyamet biplenip verilir ![]()
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Bu sözleri muhalefet söylemedi valla Bahçeli söyledi | Kara Kartal | Gündem/ Manşetler | 10 | 27 Ekim 2024 20:43 |
Valla ben hiçbir şey görmedim, ama benim hanım gördü sanıyorum..:) | enderhafızım | Fıkralar-Hikayeler | 5 | 07 Ekim 2024 12:31 |
Vergisiz Telefon ve Bilgisayar | Hâdimul İslam | Yaşam/Kültür/Sanat | 5 | 28 Eylül 2023 21:48 |
Namaz'da telefon çalarsa? | Esma_Nur | Videolar/Slaytlar | 3 | 12 Eylül 2017 21:31 |
İmama Deprem Şakası Yapılırsa! | İslaminesil | Videolar/Slaytlar | 3 | 27 Şubat 2017 20:47 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|