![]() |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması o zaman e şıkkı, diğerleri uymuyor. |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması b şıkkını görünce her zamanki sorulardan zannetim:)her neyse, sorum geliyor: bir cüzde kaç hizb vardır? a- 20 b-10 c-4 d-2 |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması doğru cevap kardeşim.................................... |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması düzeltmeyi yaptım, iyisimi ben 12 den sonra foruma girmeyeyim yahu:) hayırlı geceler, ben kaçtım:) |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması d-Nisa süresi mi acaba[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması [FONT=Comic Sans MS][COLOR=#76923c]Hadi bakalım [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] (aklıma şimdilk bu soru geldi) Soru: Son inen ayet hangi surenin kaçıncı ayetidir? a) İhlas Süresi 4. ayetidir b) Fetih Suresi 2. ayetidir c) Nas Süresi 5. ayetidir d) Maide Suresi 3. ayetidir |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması maide suresi 3 üncü ayettir ama, siz soruyu sorun:) |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması Alıntı:
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=#76923c][SIZE=3][B]bildiniz Hocam ...[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] (aklıma soru gelmiyo ama idare edin artk[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ) Soru:Kur'an-ı Kerim'de anlatılan en güzel kıssa olarak bilinen olay hangi peygambere aittir? a) Hz. Yusuf (a.s.) b)Hz.Yunus(a.s) c)Hz.İbrahim (a.s) d)Hz.Davut (a.s) |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması a) Hz. Yusuf (a.s.) |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması Alıntı:
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=#76923c][SIZE=3][B]Evet doğru cevap...[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Buyrun sorunuzu sorun [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 02:24 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.