![]() |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması "Aşağıdakilerden hangisi 'Mukaddime'adlı eserin yazarıdır." A) İbni Haldun B) İmamı GAZALİ C) İmamı Suyuti D) İbni Sina |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması A) İbni Haldun[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "hayat kitabı kur'an gerekçeli meal-tefsir" adlı kitabın yazarı kimdir..? 1-i.gazali 2-m.islamoğlu 3-s.kutup 4-v.vakkasoğlu |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması 2-m.islamoğlu........................... |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması Cevap bu inşaALLAH hocam.2-Mustafa İSLAMOĞLU |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması m. islamoğlunun -allah kendisini affetsin- çıkan yeni kitabı. -- benim sorum: [B]hallac-ı mansur, cüneyd-i bağdadi, beyazid bistami ,mevlana celalleddin , yukarıdaki sufiler bir özelliğe göre sıralanmıştır. bu özelliğe göre iki guruba ayrılmak istenirse nasıl bir sıralama olurdu bu? a.hallac-cüneyd, mevlana-bistami b.cüneyd-bistami, hallac-mevlana c.cüneyd-mevlana, hallac-bistami d.mevlana-hallac, cüneyd-bistami Rahmetullahi aleyhim ecmain. |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması aman hocam sakın almayın.zati hiç rap verenim yok.soruya gelince, hangisi islamın şartlarından değildir? A.NAMAZ KILMAK B.ORUÇ TUTMAK. C. ZEKAT VERMEK. D.KADERE İNANMAK. biraz kolay oldu ya idare edin soru bulamam şimdi abdulmelik hocam rapini falan geri alır.ALİMALLAH...[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması yelemlem kusura bakma sorudan anlamadım bir şey...hoş geldiniz bu arada.. siyah saydığın şartlardan kaç tanesini yapıyorsun bakalım[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] D.KADERE İNANMAK.[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması nasıl anlamadın değerli hocam. neresini anlamadın. hangi çift sufiler benzer akımdandır onu soruyorum. hoşbulduk bu arada. |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması yanlış cevap.İbnü'l-Arabî başta olmak üzere vahdet-i vücûdcu mutasavvıflar Bâyezîd'i bu inanca sahip bir sûfî olarak tanıtmışlardır. dolayısıyla cevabınızı kabul edemiyoruz. |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması Aşağıdakilerden hangi sahabenin gözleri görmemekteydi. A) Abdullah B. Zübeyr r.a B) Ümmü Mektum r.a C) Halit B. Zeyd r.a D) Ebu zer r.a |
SAAT: 02:26 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.