![]() |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması b şıkkı ümmü mektum r.a...................................... |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması MUHİBBİ lakaplı, şair padişahımız kimdir? a)fatih sultan mehmet b)kanuni sultan süleyman c)yavuz sultan selim e)2. Abdulhamid |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması B) Kanuni Sultan Süleyman.Cevap bu inşaALLAH. |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması doğru cevap....................................... |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması aşağıdakilerden hangisi Kürt kökenli islam Alimi dir..? *bediüzzaman *sadreddin yüksel *şeyh saidi palew *selahadini eyyubi *ahmedi xani *melayı ciziri *hepsi |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Selahaddin eyyubi......mi acaba |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması cıkkk o kürtlerin atası alimdir [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması duruuuuuuun! bu yarışma devam edemez. çünkü siz kardeşsiniz.. replikler karıştı pardon.. benim soruma cevap verilmediği için yürütmenin durdurulması kararını talep ediyorum. yarışma kurallarına muhalefet ediyorsunuz. Alıntı:
|
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması Alıntı:
Ali sorunu bidaha oku bu saydığın kişilerin hepsi kürt kökenli :)) Alıntı:
Yelemlem kardeş peygamber gülü bu konuda yetkili o gelsin soruna cevap verecek inşALlah.. |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması bırak. bırak. bırak. bana onu övme. bırak. abd'ul bakeey'e yanlış diyorum o hala diyor ki arkadaşın dediklerine aynen katılıyorum. sanki öğretmeniyle konuşuyor. bırak. ben kendi cevabımı vereceğim şimdi. değiştirildi: [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] buraya bir gülücük koyalım da ciddi anlaşılmasın. |
SAAT: 02:16 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.