![]() |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması Yardım Allah'tandır ve fetih çok yakındır mealli ayetin arabcası hangisidir a) Nasrum minallahi ve fethun garib b) Hasbunallah ve niğmel vekill c) Ya eyyullezine amenusteiynu bissabrı vesselah innallahe meassabiriyn |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması a şıkkı.. |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması Buyrun sorunuzu alalım hocamm[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması nesh-mensuh ne demektir? 1-ertelenmiş 2-iptal edilmiş 3-mekki 4-medeni |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması .........................iptal edilmiş.................... abdulmelik not:[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] + 50 puan + sorunuz lütfen:) |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması İslam tarihinde adını hakla batılı ayırıcı sıfatı ile sıfatlanan sahabe kimdir Ömerul farukk Haydarı kerrar Osmanı zinnureyn Habbab bin eret |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması herkes cevap verebiliyormu tam bilemiyorum ama yani tabiki ...Ömerul Faruk...... Allah'ın rahmeti O'na olsun inş. |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması Doğrudur kardeşim sorunu sorabilirsinn |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması kusuruma bakmayın yeni üye olunca işleyişi tam kavrayamamış olmaktan kaynaklanan bir soru soruş gecikmesi yaptım bundan dolayı affınıza sığınıyorum... şimdi soruyu sorayım inş. SORU=Medinede inen son sure hangisidir ? a)Felak b)Fetih c)Nebe d)Nasr |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması d)Nasr |
SAAT: 05:00 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.