![]() |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması Alıntı:
ama kıdemli olduğunuza göre zaten siz biliyorsunuzdur :) |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması siz puan vereceksiniz soruyu bilene... ve soruyu bilen soru soracak |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması küçük bir aksilikle birlikte hallettim inş... aksilikden dolayıda soruyu bilen üyeden özür diliyorum [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] çalıştım ya telafi ettim sanırım |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması 74. İman esaslarını içine alan duaya ne ad verilir? a) Amentü duası b) Kunut Duası c) Tahiyat duası d) Salli-barik duası |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması Alıntı:
a) Amentü duası |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması Doğru cevap Kardeşim buyur sorunu sor |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması Hicretin ikinci yılında Müslümanlarla Müşrikler arasında geçen ve bir çok azılı Müşrikin öldürülüp Müslümanların galibiyetiyle sonuçlanan savaşın adı ? A) Hendek savaşı B) Bedir savaşı C) Tebük savaşı D) Huneyn savaşı |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması B) Bedir savaşı .................................................. ...... |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması Evet doğru cevap inşaALLAH. |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması Aşağıdakilerden hangisi Yahudilerin temel özelliklerinden değildir? A) Seçilmişlik B) Kutsal Toprak C) Mabed D) Misyonerlik |
SAAT: 05:18 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.