![]() |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... hayır. noldu hani sorular kekti :))) |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... bilemezsem ayıp olur Ebu Seleme |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... hepsini ben mi bileceğim yahu...diğer arkadaşlara hak tanıyorum:) bu arada ben bu sorunun cevabını bilmiyorum |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... doğru cevap sele571 Kur’an’ı Kerim açıktan Mekkelilere hiç okunmamıştı. Peygamberimiz (s.a.v.)’in teklifini kabul eden sahabe olup hiç korkmadan ve çekinmeden Kabe’nin yanına vararak Kur’an’ı Azimüşşan’ın Rahman suresini slogan atarcasına Mekkeli müşriklere okuyan ve Bedir savaşında İslam düşmanı Ebu Cehli öldüren sahabe kimdir? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Zorda olsa buldum Abdullah Bin Mesut r.a |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... evvet doğrudur seleme571 Nûr seleme bir önceki sorunun cevabını vermişti. Hak tanıyorsun demek :))) Uhut savaşında diğer şehitlerden ayrı bir özelliğe sahip olan, evlendiği gece cihada katılıp cünüp olarak şehit olan, Peygamber Efendimiz (s.a.v.)’in ifadesiyle: “Gasilül melaike” meleklerin yıkadığı şehit diye adlandırılan, şehitlerin omuzlarında olduğu anlatılan bu şehit kimdir? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... dün de söyledim hızlarınıza yetişilmiyor görmedim yazdığını:) bu arada cevap hanzala a.s. biraz da biz soralım:zekat kimlere verilmez? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... HANZALA BİN EBÛ AMİR |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Balıklama atlamış olmıyım ama Nur cevap: Maddi durumu iyi olanlara verilmez desem genel bişey mi olur? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Ana, baba, büyük ana ve büyük babalara, 2) Ogluna, oglunun çocuklarina,kizina, kizinin çocuklarina ve bunlardan dogan çocuklara, 3) Zenginlere, 4) Müslüman olmayanlara, 5) Kari-koca birbirlerine. |
SAAT: 08:01 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.