![]() |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... mim_nun daha açık ne olsun. kitaptayazanı aktardım size. vacipler arasında geçiyor çok keskin vacip. yinede sor Muhsin Hocam'a ne diyecek bakalım Muhterem Hocam :)) Mehmet Akif Ersoy’un meşhur eserinin adı nedir? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... safahattır.bir soru da benden elmalılı hamdi yazırımn tefsirinin ismi nedir? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... elmalılı Hamdi YAZIR Tefsiri değil midir bulamdım böyle yazıyoo |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... hak dini, kuran dili olacaktı cevap... |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... o zaman yanlış cevap daha ilk soruda kaybettik :(( sor bakalım biraz daha belki biliriz |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... eveeet.biraz zorlayalım:)kendini ayıplayan nefis hangisiydi? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... nefs-i levvame mi mim_nun nerdesin yaa seleme sen nerdesin |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... doğru..yoruldum bugünlük benden bu kadar...diğer arkadaşlarda çok iştirak(!) ettiler sağolsunlar... |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... geldim geldim burdayım :) anneciiğim seslendide :) --------------- nefsi levvame |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Nûr size kırıldı sanırım yazmayınca ama anneciğin seslenmiş. Namazın ilk oturuşunda okunan tahiyyatın hükmü nedir? |
SAAT: 13:55 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.