![]() |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... kardeşlerim bildiğimiz gibi kıraat farzdır.evet kıraatta fatiha olmadan namaz olmaz ama fatiha okumanın hükmü vaciptir. vacp nedir farz kadar kesin olmamakla birlikte Allahın kullarına yapılmasını emrettiği işlerdir.buradan kesinlik kuran ayetleridir. |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... 12 dir namazın farzı. 13.sü yok |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... ya arkadaşlaarrrrrrrrrrrrrrrrr vaciptir çok keskin vacip terk edilemez vaciptir kıraatda farzdır tamam. |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... fatihasız kesinlikle namaz olmaz... burda bi kesinlik vardır!!! ve namazda fatiha okumanın hükmi farzdır.... vacip farza yakın olandır ... |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... mim_nun kardeşim ve maşuk kardeşim vaciptir Fatiha okumak. çok eskin vaciptir tamam Hadîs-i Şerîf vardır Fatiha'sız namaz olmaz diye. hükmü vaciptirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... fatihasız elbette namaz olmaz amenna kardeşim...ama okumanın hükmü vaciptir.vacibide açıklamışsınız.bizler vacibe farz gibi tabi oluruz. |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... ya hu zaten bende vaciptir diye 12 dir dedim ve düzelttim 13. sü yok dedim |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... son nokta elimde diyanetin ilmihal kitabı var: namazın vacipleri:nin 2.si maddesi: nafile ve vacip namazların her rekatında farz namazların ilk iki rekatında fatiha okumak. bu, çoğunluğa göre farzdır. |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... neyseh abim gelsinde bi açıklık getirir nasipse bu konuya... abdülmelik seni özledik :) sorulara devam ..... |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... teşekkürler kalbin nuru..bizler bilmediğimiz şeyin ardından gitmeyiz.elbet ,ortaya attığımız cevaplar delilleriyle beraber olmalıdır,diyanetin dışındaki ilmihallerde de böyledir bu konu... neyse,devam edelim inş sorulara... |
SAAT: 09:04 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.