![]() |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... naaşının yerini akşemseddin hazretlerinin belirlediği sahabe eba eyyub el ensaridir. SORUm: Yetişmez mi bu şehrin halkına bu nimet-i bariHabib-i Ekremin yari, eba eyyub el ensari...[I]bu beyti kim yazdı?[ |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Fatih Sultan Mehmet olarak aklımda kaldı, fakat emin değilim.. Hadi Hayırlısı:) |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... ne alaka. tabi ki hayır. |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... üstad necip fazıl mıdır acep ? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... ben de bilmiyorum, ne zaman eyub sultana gitsem oranın hocası bu beyiti okuyor. anonim olabilir. bilmediğin şeyi neden soruyorsun kardeşim? demeyin öğrenmek için sordumdu. sadece fatih s. mehmet olmadığını iyi biliyorum. |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... [CENTER]sen en iyisi imam efendiye soruver evladım. |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... tamam bi daha gidersem sorarım ama bilemez o da. |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... o biliiir biliiiir de sen o koca eyüp sultan camii cemaati kalabalıklığında imam efendiyi bulabilir misin o meçhul evladım [CENTER][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Kardeş, Fatih sultan mehmet olması lazım.. Bunun ayrıca bir hikayesi vardı, Abdülmelik hocaaaamm sen bilirsin yafff Bi el atıver |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... değil. diğer sorum: Ebu Leheb aleyhinlane Peygamber efendimizi -bir süreliğine de olsa- ne zaman himayesine alıp, mekkeli müşriklere karşı korumuştur? |
SAAT: 05:42 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.