![]() |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Hazreti Hamza diye biliyorum. ama 70 değil 72 kere kıldırmış efendimiz |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... hz. hamza olabilir mi |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... evet 72 defa hz. Hamza nın namazını EFENDİMİZ Kıldırmıştır... ____________ bu bölüme devam edelim.. sorumu soruyorum :) Câmiu'l Kur'an, el-Atik lakapları ile bilinen sahabe kimdir ? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... bahsettiğin sahabe Ebu Bekir Efendimizdir.(Allah ondan razı olsun) inş. bu bölümü hareketlendireceğiz mim nun kardeşim... |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Allah razı olsun nurum. Kalbin nuru hocam olsaydı böle olmazdı bu başlık :( çok gerilerde kaldı.. nese hayırlsıı ..soruyorum soruyu ..lütfen bilen sorusunu sorsun :) ______________________ omrunde hıc namaz kılmadan sehıt olan sahabe kımdır?< |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Alıntı:
|
Cvp: Dini Bilgi yarışması... yeni soru sorma hakki kimdeydiiiii??? devam etsin bu baslik lutfennnnnnn |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Hz.Yahya(a.s) |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... eyyüb a.s kaç sahife indirilmiştir |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... arkadaş sorun cevapsız kalmış....bende bulamadım cevabı...yazsanda bizde öğrensek........... Kur’an’ı Kerim’de ismi geçen peygamberler kaç tanedir? |
SAAT: 05:19 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.