![]() |
re: Medineweb Dini Bilgi Yarışması... Kim Allah'a ve Peygambere itaat ederse, işte onlar Allah'ın nimetine eriştirdiği peygamberlerle, dosdoğru olanlar, şehidler ve iyilerle beraberdirler. Onlar ne iyi arkadaştırlar!4/Nisa-69 |
re: Medineweb Dini Bilgi Yarışması... «Rabbim! Bana hükümranlık verdin, rüyaların yorumunu öğrettin. Ey göklerin ve yerin yaradanı! Dünya ve ahirette işlerimi yoluna koyan sensin; benim canımı müslüman olarak al ve beni iyilere kat.»12/Yusuf-101 Rabbim! Bana hikmet ver ve beni iyiler arasına kat.26/Şuara-83 Süleyman, onun sözüne hafifçe güldü ve: «Rabbim! Bana ve ana babama verdiğin nimete şükürde, hoşnut olacağın işi yapmakta beni muvaffak kıl. Rahmetinle, beni iyi kullarının arasına koy» dedi.27/Neml-19 |
re: Medineweb Dini Bilgi Yarışması... eyvallah teşekkurler, tamam yusuf suresındekınıde buldum. devam edelım kardsler? |
re: Medineweb Dini Bilgi Yarışması... Kur'an'da 3 yerde geçen bir kavram eşi olmamak,anasızlık-babasızlık,oğlan-kız çocuk sahibi olmayan,zayıf düşmüş,kimsesiz olmak,desteksiz kalmak ,mirasta ne anası ne de babası ne de çocuğu olmayan kimse anlamlarına gelen kavram nedir? |
re: Medineweb Dini Bilgi Yarışması... ben bulamadım bılen var mı? |
re: Medineweb Dini Bilgi Yarışması... Sorunun cevabını Yitik sevda bulur herhalde:) |
re: Medineweb Dini Bilgi Yarışması... kelale ? |
re: Medineweb Dini Bilgi Yarışması... Vahid ehad Rabb bunlardan biri de olabilir ? |
re: Medineweb Dini Bilgi Yarışması... Alıntı:
sıra sizde |
re: Medineweb Dini Bilgi Yarışması... İslam hukukunda mirasçıların terikeden alacakları paylar ile miras hukuku manasında kullanılan bir terimdir. |
SAAT: 03:58 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.