![]() |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Bide hicri takvim ay takvimidir miladı takvimse güneş takvimidir.Bu yüzden 10 gün fark vardır aralarında |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... evet doğru cevaplar geldi herkesten |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Haydı sor sor... |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Allah(c.c.)’ın dilediği şeyleri Peygamberlerine bildirmesine ne denir? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... 11 ve 10 bu 13 te olabilir mi ?? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Vahiy mi? Emin değilim! |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... emin olman lazım :))) evet vahiydir Kur’an’ı Kerim ayet ayet, sure sure inerken o gün için mevcut bulunan kemik parçası veya düz, yassı olan şeyler üzerine yazılırdı. Daha sonra tek bir kitap haline getirildi. İşte yüce kitabımızı ilk olarak kim zamanında ve nasıl Mushaf haline getirildi |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Alıntı:
___________________________ Hangi sünneti yerine getirmek hangi farzı yerine getirmekten daha fazla sevap kazandırıcıdır? [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Alıntı:
Sayın baş editörüm 10 günden emin değilim ben insanları yönlendirmiş olmayayım... |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... aralarındaki fark 11 gündür ay yılı 354 gün güneş yılı 365 gündür. sorulara geçelim :)) iki tane var cevaplanacak ama ben birisini bilmiyorum :)) |
SAAT: 08:19 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.