![]() |
Alıntı:
|
Aşk; H.z Hatice'ye evet diyen iki dudak arasında, kalbe dökülen kadardı... H.z Aişe'nin avuçlarının içini öpecek kadarda saftı... |
Aşk'ın can'ı bana sual etti , Dedi ki ;Aşk'in en güzel hali hangisidir.? Dedim ki; Ey Aşk'ın can'ı .. Peygamber sünneti olan kördüğüm halidir.. Bir bağlanırsın,bir daha asla çözülmez !! Kördüğüm gibi ... 🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃 |
Kördüğüm gibi. .. Aşkın hiçbir tarifi, betimlemesi, benzetmesi, iltifatı şu iki cümledeki kadar etkin anlatamıyor aşkın en güzel, en derin, en sade ve yüreğe işleyen halini... Kördüğüm.... Hatice'sine vefası. . "Onun ahlakı Kurandı" diyen Hümeyrasına Bunaldıkça; "Ferahlat Ya Aişe" diyen Muhammedül Emin'in; ilk günkü gibi kördüğüm aşkı... |
Gözüm değil "GÖNLÜM" kaldı..! Beklemek değil "ÖZLEMEK" yordu..! Hani derler ya..! Aşk arafta bir yoldu..! Giden gitti dönen yoktu...! İ.Karaacar |
Aşkı nerden bilecek Bir kerecik ölmeyen…* |
Herkes kendi kalbindeki 'aşk'ı bilir! Ya da, Herkes kendi kalbindekini 'aşk' bilir! |
"Aşk mı?. . . Görmedim . . .Duymadım. . .Bilmiyorum . . ! |
Bir gün 'Aşk' endişeye demiş ki , Ya yar gelmez/de yara olursa.. _____ Endişe gülümsemiş .. Yara/yı hesab edenin yari /de olmaz... 💕💕💕💕💕💕💕 |
_____Belkide " Aşk " sefaya da cefaya da ; _________" Eyvallah " diyebilmekti ... ❤❤❤❤❤❤❤❤ |
SAAT: 16:04 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.