![]() |
Bence aşk; umudun peşinden gitmektir. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Âşk hamal olmak değil; hemhal olmaktır. Hamal olanlar bedeniyle ; - hemhal olanlar yüreğiyle taşır . |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. İnsan aşka düşer, Yüreği ise kaygı dolu bir çukura... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ben aşk nedir bilmem , eski kafalıyım Bir seni bilirim Birde adın geçince sıkışan kalbimi.. Attila İlhan |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. ___________ Göz... Savaşı başlatan haberci. Bakış... Elde olmayan kader, İlahi kaza. Ve Aşk... Kalp ve göz arasında kutlu bir hadise. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bir kıyamlık ömre bin secde sığdırıyorum da bir aşkı bir nefese sığdıramıyorum. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ''Aşk''yeter ''Kül'' olmaya da ''Kul'' olmaya da.. |
SEN bana huzuru veren Yar... SEN beni Cennete sürükleyecek olan Yar.. SEN gönlümde AŞK-I KIYAM'ET'tiren Yar... Secdelerime Dua, Canıma Can olan Yar.. |
"ya aşk'a koşacaksın ya da yada yürümeyeceksin. "ya aşk'ı gördüğünde döneceksin ya durup düşüneceksin" yok öyle aşk-b'aşk'adır... |
Yerden yere vurmak, Yar'dan yar'e tutulmak , Değildi "Aşk" Yer yerinden oynasa da "Yar" i yürekteki yerinden oynatmamaktı "Aşk"___// |
SAAT: 15:58 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.