![]() |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. "ya aşk'a koşacaksın ya da yada yürümeyeceksin. "ya aşk'ı gördüğünde döneceksin ya durup düşüneceksin" yok öyle aşk-b'aşk'adır... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Gerek yok teferruata. AŞK yeter, 'Kul' Olmaya da 'Kül' Olmaya da... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Gerçek aşk'ı bilen kalp bir damla suya bile hürmetle bakar. Hz. Mevlana.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Besmele ile başladığım her satır Gönlümde aşk-ı kebir! Aşk ile devam eden her satırdan Allah (C.C ) El-Habir! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Âşk'ı çok kişiden duydum! Ama ; Sadece birine inandım . - Âşk Azze ve Celle.! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ve. Bir. Gün. Gelir. ⁉ Biri girer hayatına ‼ Cenneti teslim eder sana... İşte o zaman ; Yolda güzelleşir,, Yolculuk ta.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ey Âşk! Nefsimin elinden alıp beni RABBİME bağlar mısın sıkıca!.. Seni Seviyorum diyebilir miyim RABBİME riyasızca.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Aşkta '' Vav '' gibi bükülüp, '' Elif '' gibi dik kalmak ayrıcalıktır. Sonsuz, uçsuz, bucaksız olmak lazım aşkta. Aşkta '' Vav '' halini alıp '' Elif '' gibi tek olacaksın. İşte o zaman secdede '' Vav '' halini alıp, kalpte '' Elif '' gibi tek kalmalısın. Secdede '' Vav '' halimi alıp, kalbimde '' Elif '' gibi tek kalabilir misin sevdiğim? |
Hiç akıl işi değil/cic/ek/ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bir muammadır '' AşK '' Kiminin gönlüne atılan taş, Kiminin gönlüne katılan aş, Kiminin'de gözünden akıtılan yaştır '' AşK '' |
SAAT: 12:46 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.