![]() |
Nefsim olma Ey Aşk nefesim ol Allah'a götür Rabbim razı olsun Senden de.. Benden de...! |
Elif' Aşk'tır, 'Nun' Sabır... Hem Elif'teyim hem Nun'da... ...Bir ney misali inlerim her şiirin sonunda... ... " ELİF dedim, NUN geldi ardı sıra... " |
AŞK Yükü ağırdır Emek ister, çaba ister, sabır ister... Mesela ! Bir Ömür Sürgün ister Taşımak için; İki Yürekli İnsan İster ...! |
"Ve diyeceğim ki; Aşk güzel şey.. vaktinde ve doğru insanla geldiği sürece…” ~~:klp: :klp: :klp:~~ |
AŞK ;Aramak değil ALLAH'a bırakmaktır. Bilmektir O'nun Yar'ı vesileler ile karşına getireceğini.. |
Aşk diyorum ancak Allah'a olandır Ve Yâr diyorum ancak Allah'tan armağandır. Kalbi Hak'tan yoksun olanın Aşkı muhakkak koca bir yalandır. Ömer Solmaz |
Ve aşk kör kuyulardan çıktığında dahi affetmektir kardeşleri.. Züleyhavâri parmaklara bıçak vurduran bir güzelliğin ardındaki hakiki güzel Yâ Cemîl olan Allah’ı görebilmektir.. İsmail olup kesmeyen bıçağa yanarken, İbrahim olup emre itaat etmektir en sevdiğini kurban etme pahasına.. Aşk hasrettir, Hz. Hacer gibi bir çocukla Allah’a emanet yaşamaktır.. Aşk güvendir, Hz. İbrahim gibi en sevdiklerini Allah ısmarlamaktır.. Hayâdır aşk, Hz. Âdem gidi tam kırk yıl semaya bakamadan utanarak yaşamaktır Allah’tan.. Aşk sevmektir, her kötülüğüne rağmen herkese kapıyı açık tutmaktır, Hz. Vahşi’yi “yahşi” görmektir aşk.. . M. Ferhat Kurman |
Gerçek ''AŞK'' Bir Dövmeci Tarafından Vücuda Kazınan Değil, Nakkaş Tarafından Yüreğe ''NAKŞEDİLEN''dir.... |
Aşk önceleri, barajda su sızdıran küçük bir çatlağa benzer... önemsemezsin... küçücük çatlaktan sızan o suyu umursamazsın... ama zamanla çatlak büyür ve tüm bedenin sular altında kalır... oturdum piedra ırmağının kıyısına ağlıyorum şimdi... bu ırmak, içine düşen herşeyi taşa dönüştürmesiyle bilinir... keşke diyorum, keşke gözyaşlarımla birlikte şu kalbimi de bırakabilsem ırmağa ve bir taşa dönüşse...dönüşse de, şu sol yanımdaki ağrı bir son bulsa... |
Sorabilirsem birgün "aşkı" iki gözüm, Cevabın Efendim gibi olsun "kördüğüm". |
SAAT: 20:19 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.