![]() |
Cevap: Nereleri Gördünüz..:) Bendeniz sivaslıyım malum defalarlarca sivasa gittim.İstanbulda ikamet etmekdeyim.Gelelim görmüş olduğum diğer yerlere:) tokat ,ankara,çorum,ordu,amasya,adapazarı,izmit,yozgat,i zmire defalarca gitmişliğim vardır.(elvin meyra gibi bende hiç sevemedim izmiri) samsun aklıma gelen bunlar .İnşALLAH ilk fırsatta tüm gitmek isteyenlere ve acizane banada hacca ve ümreye gitmeyi nasip etsin MEVLA |
Cevap: Nereleri Gördünüz..:) Alıntı:
amn*amn*amn*amn*amn*amn* yürekten amin diyorum her zaman dualarımdasın c* c*c* |
|
Cevap: Nereleri Gördünüz..:) suudi arabistan ırak Şırnak(memleketim zaten ) diyarbakır batman urfa bitlis bingöl elazığ k.maraş gaziantep istanbul ankara :) yurdumuzn her yeri gezmeye ve görmeye değecek kadar güzelll :) |
Cevap: Nereleri Gördünüz..:) Maşallahh forumda Baya Gezgin varmış:):) |
gülümseyen000 gezgin üyeler ..msl* |
Cevap: Nereleri Gördünüz..:) en son düzceye gittim:))) |
Cevap: Nereleri Gördünüz..:) ankara (memleketim) yozgat mersin adıyaman şanlıurfa van ağrı izmir istanbul amasya bartın aklıma gelen bunlar |
Cevap: Nereleri Gördünüz..:) Bolu'luyum istanbul adapazarı izmit ankara eskişehir düzce ne kadar az yere gitmişim...ilk hedefim umreye gitmek bu yarıyılda gidecektik nasip olmadı inşallah en kısa zamanda gitmek nasip olur |
Cevap: Nereleri Gördünüz..:) ne güzel bir sürü yer görmüşsünüz malesef kütahya dışında sadece muglayı görebildim... |
SAAT: 17:46 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.