![]() |
Cevap: Nereleri Gördünüz..:) istanbul kirklareli edirne bursa yalova kocaeli sakarya bolu bartin kastamonu manisa izmir aydin mugla usak kutahya antalya adana mersin hatay aksaray ankara eskisehir kayseri konya corum amasya samsun sivas antep malatya urfa erzincan ordu trabzon rize erzurum agri igdir kars turkiye de bu kadar aklima gelen halep trablus bingazi tahran tebriz mekke medine cidde yurt disi da aklimda olanlar bunlar.. yakinda cin seyahati var :) |
Cevap: Nereleri Gördünüz..:) ayrica ay sonu da kuduse gitme ihtimalim cok yuksek |
Cevap: Nereleri Gördünüz..:) Alıntı:
otabüs şöförü yada pilot felanmısınız gülümseyen000 maşaAllah |
Cevap: Nereleri Gördünüz..:) :)) gezmeyi seviyorum sadece.bu şehirlerin de bir cok ilcesine de gittim..onlari yazarsam sayfs dolar diye yazmadim. |
Cevap: Nereleri Gördünüz..:) Ben sizler kadar gezemesemde çok sükür birkaç yer gördüm paylaşayim onlari :) Bayburt(canım memleket) Erzurum Gümüşhane Trabzon Erzincan Ankara Tekirdag İstanbul |
Cevap: Nereleri Gördünüz..:) van (memleketim) diyarbakır urfa bingöl antalya bursa istanbul trabzon rize tunceli erzincan artvin ağrı çoğuna otobüs yada arabayla gittiğimden,mesafelerde uzak olduğundan içinden geçtiklerimi yazmadım,kaldığım veya gezdiklerimi yazdım:) |
Cevap: Nereleri Gördünüz..:) İstanbul Konya Kayseri Yozgat Afyon Bolu Kırıkkale Kırklareli Kocaeli Ankara Samsun Amasya Antalya Isparta Karaman Mersin Bilecik Aksaray ve son olarakta K.K.T.C :) Saygı ve Sevgilerimle... |
Cevap: Nereleri Gördünüz..:) Alıntı:
|
forumda seyahat acentalığı açsak ,baya ilgilenen olacakgülümseyen000milletin görmediği yer kalmamış ,güzel ülkemdeevet000 öyle çok gördüğüm yerde yok;Ankara(en sevdiğim şehir olmuştur)-Samsun (sürgün yerimdi),Sakarya,İstanbul,Kütahya,Konya ve Trabzon ...Hepsi evlendikten sonra gittiğim,zorunlu ikametgah yerlerim gülümseyen000 yediğiniz içtiğiniz sizin olsun,sizler nereleri gezdiniz gördünüz bi öğrenelim isterizc*ne kadar gezgin var aramızda...gezdiği yerleri paylaşanlarda listelerine,nereleri eklediler bakalım')))) |
mekke,medine,sivas,antalya,konya,izmit,istanbul,bo lu,çorum,tokat,kütahya,ankara,mersin,kayseri,aksar ay :) |
SAAT: 17:46 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.