![]()  |  

Nereleri Gördünüz..:) Nerelere gitmek gezmek nasip oldu.  Evet Değerli Arkadaşlar..  Bu başlıkta herkes gezebildiği (günü birlikte olabilir) gittiği yerleri yazabilir..:) Sadece Meraktan açtım:) belkim herkes birbirine o yerlerden tavsiyelerde bulunabilir. Yer açisindan falan vs...:) Ben Kendim Baslim..:gülümseyen000 istanbul (Burada yasiyorum) Kocaeli İzmit Darıca Bolu Ankara Antalya Diyarbakır (onur ocakcıbası Süper, Birde kahve yapıyorlar Han da 10 numara) Elazig Van (Kahvalti, Baliği,) hemen hemen her ilçesine:) sirnak Adiyaman (Aksam disari çikinca Ciger, Çigköfte) GaziAntep (Antepde 2tane baklava yenecek yer var) Bursa Çankiri Adana (Yüzbesler de Adana yenir Süperdi, Bir yer daha vardi ama tam hatirlamiyorum:)) Hatay, iskenderun (Dükkanin Adini hatirlamasamda Künefee:)) Igdır Bilecik sanliurfa (direk balikligöle) (Mırra Sız olmaz..:)) erzurum Kirikkale Isparta Kayseri sinop (boyabat) Canakkale (gokceada) Anamur..:) Samsun Burdura gittim ama sadece uc dort saat:) Batman Bingöl Düzce..:) Tekirdağ...(hemen hemen her ilçesine):) Bartın Eskişehir arada günceliyorum gittiğim yerler oldukça..:) Sizlerde Buyrun...:)  |  

Cevap: Nereleri Gördünüz..:)  Aklima geldikce ekliyeyim:-)  Erzurum Kirikkale  |  

Cevap: Nereleri Gördünüz..:)  Bulgaristan...Bir şeye yaramaz toprağımızı alıp başımıza koymak gerek.   |  

Cevap: Nereleri Gördünüz..:)  istanbul   ankara bursa afyon kütahya adana mersin eskişehi r kırıkkale kırşehir malatya kayseri urfa elazığ adıyaman maraş kayseri konya aksaray nevşehir ısparta yozgat  |  

Cevap: Nereleri Gördünüz..:)  Alıntı:  
 Ama ben evlilikten sonra ilk firsatta umre yi tercih ederim:)  |  

Cevap: Nereleri Gördünüz..:)  suriye  ürdün suudi arabistan  |  

|  

|  

Cevap: Nereleri Gördünüz..:)  nasipse bu yıl çanakkale aydın denizli tarafı düşünüyoruz izmiri oldum olası sevmem  ama nasip tabi  |  

|  
| SAAT: 05:34 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.