![]()  |  

Cevap: Nereleri Gördünüz..:)  Alıntı:  
  |  

Cevap: Nereleri Gördünüz..:)  Tekirdağ:)   |  

Cevap: Nereleri Gördünüz..:)  başta İstanbul  Ankara İzmir Kayseri Sivas Malatya Elazığ Antalya Denizli Mardin Balıkesir Bursa Sakarya Tekirdağ Edirne Karadeniz kıyısına gitmek nasip olmadı.. Hedefim hac ve ümre...Rabbim bütün kardeşlerime nasip etsin...:):)  |  

Cevap: Nereleri Gördünüz..:)  -rize(memleketim)  -trabzon -samsun -eskişehir -kahramanmaraş -malatya -sinop -istanbul -ankara -izmir -antalya -mersin -gaziantep -mardin -urfa -diyarbakır -van ve daha sayamayacağım bir şehir :) eee uşaklar bizim işimiz gezmek!!  |  

Cevap: Nereleri Gördünüz..:)  Rize  Trabzon Giresun Ordu Samsun İstanbul Denizli İzmir Balıkesir Denizli Isparta İstanbul Ankara Kırklareli(Sadece Pınarhisar) Kahramanmaraş(Afşin) Malatya Urfa,Diyarbakır,Mardin,Ağrı,Van...Oraları görmeyi de çok istiyorum.Nasip...  |  

Cevap: Nereleri Gördünüz..:)  * Adana  * Afyon * Amasya * Antakya (Hatay) * Bilecik * Bolu * Bursa * Çanakkale * Diyarbakır * Düzce * Edirne * Elazığ * Eskişehir * Gaziantep * İstanbul * Kırıkkale * Kocaeli * Konya * Malatya * Mardin * Mersin * Sakarya * Samsun * Siirt * Şanlıurfa * Şırnak * Tekirdağ * Tokat (memleketim) * Yozgat * Cidde, Mekke, Medine .))  |  

|  

Cevap: Nereleri Gördünüz..:)  Yurtdışı:  Mekke Medine Cidde Kahire Gazze Şam Halep Busra ( Peygamberimizin amcasıyla gittiği yer) Ürdün ( içinden geçtik)  |  

hem hac hem ümre...  |  

Cevap: Nereleri Gördünüz..:)  Bartın..:)   |  
| SAAT: 11:55 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.