![]() |
Cevap: Nereleri Gördünüz..:) Alıntı:
|
Cevap: Nereleri Gördünüz..:) Tekirdağ:) |
Cevap: Nereleri Gördünüz..:) başta İstanbul Ankara İzmir Kayseri Sivas Malatya Elazığ Antalya Denizli Mardin Balıkesir Bursa Sakarya Tekirdağ Edirne Karadeniz kıyısına gitmek nasip olmadı.. Hedefim hac ve ümre...Rabbim bütün kardeşlerime nasip etsin...:):) |
Cevap: Nereleri Gördünüz..:) -rize(memleketim) -trabzon -samsun -eskişehir -kahramanmaraş -malatya -sinop -istanbul -ankara -izmir -antalya -mersin -gaziantep -mardin -urfa -diyarbakır -van ve daha sayamayacağım bir şehir :) eee uşaklar bizim işimiz gezmek!! |
Cevap: Nereleri Gördünüz..:) Rize Trabzon Giresun Ordu Samsun İstanbul Denizli İzmir Balıkesir Denizli Isparta İstanbul Ankara Kırklareli(Sadece Pınarhisar) Kahramanmaraş(Afşin) Malatya Urfa,Diyarbakır,Mardin,Ağrı,Van...Oraları görmeyi de çok istiyorum.Nasip... |
Cevap: Nereleri Gördünüz..:) * Adana * Afyon * Amasya * Antakya (Hatay) * Bilecik * Bolu * Bursa * Çanakkale * Diyarbakır * Düzce * Edirne * Elazığ * Eskişehir * Gaziantep * İstanbul * Kırıkkale * Kocaeli * Konya * Malatya * Mardin * Mersin * Sakarya * Samsun * Siirt * Şanlıurfa * Şırnak * Tekirdağ * Tokat (memleketim) * Yozgat * Cidde, Mekke, Medine .)) |
|
Cevap: Nereleri Gördünüz..:) Yurtdışı: Mekke Medine Cidde Kahire Gazze Şam Halep Busra ( Peygamberimizin amcasıyla gittiği yer) Ürdün ( içinden geçtik) |
hem hac hem ümre... |
Cevap: Nereleri Gördünüz..:) Bartın..:) |
SAAT: 17:46 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.