![]() |
Cvp: Medineweb'e nereden ulaştınız biri dediydi, gel ekip orda diye... |
Cvp: Medineweb'e nereden ulaştınız Ben dekonu araştırıken buyldum çok güzel bir site ilk üye olmadım ama sonra cezbetti ayrılamadım kara sevdaya tutuldummm[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Medineweb'e nereden ulaştınız Alıntı:
Düşünceleriniz için teşekkür ederiz:) |
Cvp: Medineweb'e nereden ulaştınız ben bir arkadaşım sayesinde üye oldum çok metetti bu siteyi bir kere bakıyım dedim bağımlısı oldum Allah ondan razı olsun çok güzel bir site ve ben de onun sayesinde çok kişiyi davet ettim |
Cvp: Medineweb'e nereden ulaştınız Anketler bölümüne taşındı... |
Cvp: Medineweb'e nereden ulaştınız kabeden canlı yayın ararken buldum.... üye oldum ama canlı yayında yokmuş:) |
Cvp: Medineweb'e nereden ulaştınız bende kabeden canlı yayın ararken buldum inceledeim hoşuma gitti üye oldum ilk olarak belgin ablamla tanıştım burdan |
Cvp: Medineweb'e nereden ulaştınız Düşünce dünyasında koşarken, yol kenarındaki tabelasına çarptım. |
O tabela ben mi oluyorum ben çağırmıştım seni hatırlatırım:))) |
Evet banlansa bile başka nickle geri geliyor[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] anlıyacagın kovsanda gitmiyor kimse[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 07:00 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.