![]() |
Cvp: Medineweb'e nereden ulaştınız Alıntı:
başkan tu ji sağbe inşAllah... |
maşallah ameller niyetlere göredir herkesin buraya geliş sebebi nedeni vardır muhakkak bende googleden konu ararken burasını buldum kayıt oldum ogün bu gündür kayıtlıyım bi kaç ben gidiyom dedim giremicem artık foruma dedim ama burasızda yapamadım ve görüyomki ben gidiyorum diyen geri geliyo dayanamıyo:):) eee sloganımız ne Medinewepli olmak ayrıcalıklır yaşasın kral muhsin hocaAğzı-Açık000 |
Cevap: Medineweb'e nereden ulaştınız Alıntı:
alışkanlık yapıyor bazıları gitsede kapı aralığından ( misafir ) izliyor :) |
Cevap: Medineweb'e nereden ulaştınız aramıza yeni katılan arkadşlar bu foruma nereden ulaşdınız paylaşırmısınız bizimle :) |
Cevap: Medineweb'e nereden ulaştınız dinimiz ve geleneklerimiz diye sordum gogle amcama oda burayı gösterdi |
Cevap: Medineweb'e nereden ulaştınız Ders notları ararken bi baktım burdayım :)) |
Hiç unutmam 15 Kasım 2011 yılı akşamı rüyamda ak sakallı biri elinde asasıyla dumanların arasından bana seslendiAğzı-Açık000 Asasiyla bir yer işaret etti baktım. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] yazıyorAğzı-Açık000 Akşam Yüzüklerin efendisini izlemiştim Gandalfmış meğer gülümseyen000)) hemen üye oldum kıynetlimisss oldu.)) Anne öğrenciydim. Baktım benden çok var.))Güvenli bir siteydi o zaman bu zamandır burdayım. Siz nasıl ulaştınız bizec* |
Eskiden Aksakallı dedeler çocuk ismi hazine yeri falan gösterirdi. Dijital çagdakiler link veriyor demek ,hiç o şerefe nail olamadım :) Allah razı olsun Aksakallı dede den iyiki yolunu buralara düşürmüş .iyiki varsınız hocamc* |
Onlar ermiş dedelerdi.)) Zamane dedesi işte modern oluyor. Avatarımı, kullanıcı ismimi felan söyleyecekken uyandımgülümseyen000))) Allah sizlerden de razı olsun.medineweb hizmetinin içinde ünsiyet kapıları açıldı.elhm O zaman bu zamandır biraradayız. Allah mahçup etmesinc* |
SAAT: 06:56 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.