![]() |
Cvp: Medineweb'e nereden ulaştınız benide çok sevdgim ablam seheryeli ulaştırdı [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] herkezi ulaştırdıgı gibi |
Cvp: Medineweb'e nereden ulaştınız Ben hep derim seher abla cinsi-i latifleri ulaştırdı diye:))) |
Cvp: Medineweb'e nereden ulaştınız Alıntı:
o nedemek şimdik muhtarım |
Cvp: Medineweb'e nereden ulaştınız Google amcana başvur bakim:)) Ama müslüman google haa:))) |
Cvp: Medineweb'e nereden ulaştınız olur herşeyimiz google oldu zaten [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Medineweb'e nereden ulaştınız Hatırlamıyorum bir anda kendimi burda buldum[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
benim için zaten sorun olmadı, namaz vakitlerinde saudi kanalı yetiyo bana[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ayrıca ferdi editör bu durumda yeterince canlı değilmiyiz??? |
????? [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
Cvp: Medineweb'e nereden ulaştınız BEN ÜSTADIM SAYESİNDE KATILDIM ARANIZA İYİKİDE GELMİŞİM BURAYA CANIM ÜSTADIM SAGOLASIN ([Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] YAGMUR SANCAK) |
SAAT: 16:10 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.