![]() |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü peki yoksa nasıl yapıyorduk.... |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü Alıntı:
burada kamisen(gömlek) kumsane (gömlekler)müstesna minh desek daha doğru olur esra |
Bu cümlede fail olarak mı gelmiş |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü esra kütüphaneye kimse girmedi sadece bir öğretmen girdi desem? |
bir öğretmen müstesna mı olacak |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü 4-bir sure hariç kuranı kerim surelerini ezberledim? |
suraten müstesna bu doğru değil mi? |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü esra doğru ama kuranı kerim sureleri desek daha anlamlı olmazmı ? |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü Sevda abla kuranı kerimden önceki surenin yazımında yanlışlık mı var yoksa ben mi yanlış biliyorum |
|
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü suvera kelimesinde mi? |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü evet |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü esra anladığım kadarıyla surenin çoğulu kırık cemi olarak gelmiş ?yani surenin çoğulu suvera olarak gelmiş doğrudur.. |
Tamam abla |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü 5-sadece çalışan kazanır?müstesna minh var mı? |
müstesna minh yok |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü 6-sadece fakire sadaka veririm? |
müstesna minh yok |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü ala harfi cer onu saymıyoruz.. sadece fakire sadaka veririm kimseye vermem desek olur mu sence? |
Abla böyle sorunca beni kuşkulandırıyorsun acaba olmaz mı diye geçiyor içimden gülümseyen000 |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü esra orada bir ehadun kelimesini getirebiliriz diye düşündüğümden sordum? |
|
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü 7-arkadaşım bir kütüphane hariç İstanbul kütüphanelerini ziyaret etti...? |
mektebetin müstesna |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü esra şimdi ehadunu getirsek fakir hariç kimseye sadaka vermem diyecektik... ve burada edadun kelimesine müstesna minh diyecektik ama düştüğü için diyemiyoruz.... |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü 8.memurlar bir memur hariç maaşlarını aldılar? |
muvazzafin müstesna |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü bir müdür hariç müdürleri karşıladım? |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü istisna edatı burada hangisi oluyor _? |
müdiran müstesna |
|
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü ma ne peki ? |
|
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü bir yolcu hariç yolcular otobüslere doğruldu yönlendi..? |
musafiran müstesna |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü 2. soruda müstesnaları harekeleyin diyor. 1- seihate mi olacak |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü esra elif lam takısı başında yoksa kelime nasıl işaretlenirdi? |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü bizim bu kelimeleri neye göre harekelememiz gerekiyor müstesna minhlere göre değil mi? |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü öğrendiğimiz kurallara göre harekeleyeceğiz... tamam cevabın doğru ama hani kelimenin başına elif lam takısı gelirse sonundaki tenvin düşerdi eğer elif lam takısı almazsa sonu tenvinli olurdu hatırlayabildin mi esra?? |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü yani tenvinli mi olacak bunun sonu seihaten mi |
SAAT: 11:06 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.