![]() |
Alıntı:
amin inşallah sizler böyle güzel sözler söylerseniz uzun süre gitmemeyi düşünebilirim :) |
Alıntı:
inan beni şımartıyorsunuz hem de çok mutlu ediyorsunuz :klp: çok sağ ol esma nurum |
hoş buldum emine güzel duygu ve düşüncelerin için çok teşekkür ederim cicekver evet muhabbetle çay ve kahve ve yanında kpss muhabbeti çok güzel olur (: aslında sizlerle muhabbet çok iyi olur kpss ile yaptığımı yapacağımı aldığım ve alacağım kitapları anlatınca ben de şevk ve istek karşıya o kadar çok yansıyor ki herkes hakkında hayırlısı olsun benim hakkımda da hayırlısı olsun inşallah klpp/ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Öyle bir ilk yaz ol ki korkut yaprakları, Öyle bir son yaz ol ki tut yaprakları, Sararıp dökülürken güz rüzgârlarında Ardında savrulsunlar, unut yaprakları. Sevinçlerinde onlar vardı,, hüzünlerinde onlar Seninle yeşerdiler, seninle soldular.. Olsunlar senden sonra da umut yaprakları. /cic/ek//cic/ek//cic/ek//cic/ek/ Hayatın nimetlerini ve değerini anlamamızı sağlayan, hayatın zahmetleridir. klpp/ Başarıların ve mutlulukların daim olsuncicekver |
Hayirli olsun mehmet akif kardesim karsilama on numara 1ay boyunca degil omur boyunca guzellikler yasarsin insaAllah c* c* |
amin inşallah nurşenklpp/ çiçekler yazılar ve şiir çok güzel ga/li/p |
Alıntı:
amin inşallah hepimiz ömür boyu güzellikler yaşarız 2 gündür o kadar çok rahatsızım ki inşallah önce sağlık olsun sonra diğerleri olur c*c*c*c*c*c*c*c*c*c*c*c*c* |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
karnım acıktı bekliyorum Ağzı-Açık000 mutfağa bari birlikte girip yemek çay yapsaydık pank/ |
SAAT: 15:38 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.