![]() |
Bende çamura kalp çizer ..Bir iki kelam yazardım..(: (: .. Nerden geldi aklımıza bunlar.. |
Alıntı:
|
Aynen öyle olmuş ..(: Bugün kahveleri kim yapıyo canım istedi bak ..yasak kahve ama bir dostla içilir bence (: |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mehmet akif gelinceye kadar birisi ikram etmezse olacaklardan sorumlu değilim...Ben niye ikram etmiyorumd/us//un |
Teşekkürler balısı (: c* |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. elinize sağlık arkadaşlar ben de ikramlıklar ile geldim eminenin yaşadığı yer gibi doğa resminde çay buldum onu da paylaşayım sanki ordaymışız gibi hayal edelim :) |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. ikramlıklar da geldi ama o doğada peynir zeytin salatalık domates yeşil biber ve en önemlisi saçda incecik yağlama olsa çok güzel giderdi güveç kabında da yaprak sarması tam oldu hayal etmek para ile değil yagülümseyen000 |
tüm forumdaki arkadaşlarım bu pikniğe davetlidir eliniz boş gelmemesi önemle rica olunur hyyyyy |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bazen dualar kabul olurmuş ..Buyur candan ötem cicekver .. Sıcak sıcak dumanı üstünde..gülümseyen000 |
Alıntı:
|
SAAT: 20:05 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.