![]() |
Alıntı:
eline sağlık su damlam klpp/ |
Alıntı:
inşallah gerçekten oraları görmek de nasip olur sizlerle de tanışmak da oğlum tayinin inşallah trabzona çıksın diyor sanki annesi sınavları geçti mülakatı geçti de iş tercih yapmaya kaldı ama oğlumla hayal ediyoruz atanacağımı:) |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kendime çay koymuştum da Göknurgülümseyen000 sanada ikram edeyim dedim te/sli/m [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
çok sağ ol arkadaşım birlikte çok fazla içilir zaten hyyyyy |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. hayal ettiğim piknik masamızın kahvaltı sofrası böyle olsun angelnottn6 |
Harika görunuyo göknur ellerine sağlik bir günde gercegi olur inş.. |
insanlarla iletişiminiz nasıldır? güler yüzlü müsünüz? ağlar mısınız? ağlarsanız neden? hiç unutamadığınız en kötü gününüz? hiç unutamadığınız en mutlu gününüz? mutluluk sizin için ne ifade ediyor? kimler için nelerden vazgeçersiniz taviz verirsiniz? hayat felsefeniz nedir? iki yolunuz var birincisi kariyer ikincisi aşk ?hangisini seçerdiniz? yaptığınız en büyük çılgınlık? Hayatı Bir resimle anlatmanız istenseydi Ne cizerdiniz ? Birazda burdan alalalım canom ..yüreginden gelen cvb lari bekliyoruz.. Devamı da yolda (: |
su damlam bugün senle gazete baklavası yapalım emine de cevizi koysun gazete ile sarıp kessin nurşen de yağı döküp pişirsin fırında snnckl hocam da semaverde bize çay demlesin islami nesil çayları doldurur allahın kulu bize poğaça yapar getirir muhsin hocam fecr hocam ve esma nur şeref konuğumuz olur tamam işte yine güzel bol muhabbetli çay vaktic*c*c*c*c*c*c*c*c*c*c* tüm forum davetlidir klpp/ |
Gazete baklavanin neresine koyulacak.yada cevizi gazateye mi saricam... Offf kafamda deli sorular.Bunu su damlası yapmistı hatirliyorum..daa..o kadar yanii Bir de şeref konuklarî var...Ben daha olayi çözememişken baklavayı mundar etmeyin derim...Yine de siz tarif edersiniz bende yaparım..Gazeyi kesip icine ceviz koymayı☺ SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
emine gazete konmuyor :) bezeyi açıyorsun oklavada büzüştürüp açıp gazetenin üzerine koyuyorsun hamurun içine ceviz koyup gazeteyi iki taraflı tutup hamurun rulo olarak katlanmasını sağlıyorsun o nedenle gazete tatlısı efendim cicekver bir de bizim buralarda şerbeti soğuk veya ılık döküyorlar hamur çıtırlığını muhafaza ediyor ewet000 sen de farklı tür tatlıların alasını biliyorsundur maşallah klpp/ |
SAAT: 08:47 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.