![]() |
insanlarla iletişiminiz nasıldır? biraz çekingenim ama iletişimim gayet iyidir güler yüzlü müsünüz? evet :):) ağlar mısınız? ağlarsanız neden? evet haksızlığa uğradığım zaman ağlarım karşıya kendini ifade ederim ama hala benim suçlu olduğumu iddia ediyorsa çok ağlarım hiç unutamadığınız en kötü gününüz? kız kardeşimin kocası vefat ettiğini öğrenince hiç unutamadığınız en mutlu gününüz? yakın zaman mutlu günüm tek ders sınavından sonra sivas ilitamdan mezun olmam mutluluk sizin için ne ifade ediyor? çocuklarım ve eşimin canı sağ sağlıklılarla en büyük servetim bu kimler için nelerden vazgeçersiniz taviz verirsiniz? anaç cevap olacak ama çocuklarım ve eşim için birçok şeyden vazgeçip taviz veririm hayat felsefeniz nedir? her zaman çalışmak bir şeylerle meşgul olmak iki yolunuz var birincisi kariyer ikincisi aşk ?hangisini seçerdiniz? kariyerim birlikte aşklarım (çocuklarım):klp: yaptığınız en büyük çılgınlık? aklıma gelmedi ki Hayatı Bir resimle anlatmanız istenseydi Ne cizerdiniz ? şu an düşünemedim ama nette bir resim var bebeklik halinden başlayıp mezara giren insanlar resmi o hayatı anlatabilir |
Göknur yaptigin en buyuk cilginligi ben söyleyeyim..Bütün olumsuzluklara ragmen ilitamdan mezun olman..hem hasta bak hem cocuklarla ilgilen birde yuksek derece ile okulu bitir ve simdide kpssye hazirlanmak masallah arkadsima ..bana göre en buyuk cilginligin budur..klpp/ ga/li/p |
Alıntı:
ben sanırım bu çılgınlığa o kadar çok alıştım ki bana normal bir şey gibi geliyor cicekver insan isteyince bu sorumluluklar bu işleri allah öyle kolaylaştırıyor ki ben bile arkama bakınca nasıl yaptım bu kadar şeyi diyorum çoğu kez:):) çok teşekkür ederim esma nurum klpp/ |
Çok teşekkür ederim göknur cevablar için.. Gazete baklavaya gelince ne güzel anlatmışsın arkadaşım..yaparız iñş bir gün..cevizleri mihrinaz halledecek ama (: Medineweb tatlılar bölümüne bakıver mihrinaz Evet ben yapmıştım..Emekli ama çok güzel oluyo gerçekten..c* |
Nerelerdesin ayın kıymetli üyesi...geldiginde haber ver, tatlımi alip gelicem..uğraştirmayın beni gazete dergi baklavalarıyla7638jk4hyyyyy |
Alıntı:
senin tatlını da yeriz soğuk soğuk cicekver kayseriden formasyon sertifikamı alıp geldim kızımla kızımla birlikte geçen sene kayseriyi de yol ettik onla benim sertifikam eşim de evde yaşlımıza oğlumuza baktı sağ olsun |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. ewet000 |
Tebrik ederim hayirlı olsun, küçük Elif sertifika almaya da gitti demekga/li/p Rabbim gönlüne göre versin insAllah.. /cic/ek/ |
çok sağ ol emine amin inşallah :klp: allah herkesin gönlüne göre versin inşallah bu konuda bu mesajımı okuyan herkesden dua istiyorum hayırlısıysa 3 sınav ve mülakatı geçerek hayırlı bir yere atanmayı istiyorum insanın gönlünden ne fırtınalar kopuyor ne dalgalar köpürüyor allah nasip ederse ilkokul ve orta okulda din kültürü öğretmeni olmak istiyorum klpp/ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. ewet000 |
SAAT: 16:58 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.