|
Konu Kimliği: Konu Sahibi TufeyL,Açılış Tarihi: 25 Aralık 2008 (22:39), Konuya Son Cevap : 02 Mayıs 2025 (18:54). Konuya 14 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:11 |
Durumu: ![]() Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:13 |
Durumu: ![]() Medine No : 21933 Üyelik T.:
23 Kasım 2012 | ![]()
bizde de tam tersi esm bana canm deyince gck oluyordum tabi aştk bz o konuları cok sukur ![]() ![]()
__________________ “Biz bu cihandan göçelim ol dost iline uçalım Arzu hevâdan geçelim gel dosta gidelim gönül.” — Yunus Emre k.s. |
![]() |
![]() | Mesaj No:14 |
Durumu: ![]() Medine No : 21933 Üyelik T.:
23 Kasım 2012 | ![]()
guzel evet ama smdı hosuma gdyo fakat o zaman oyle bı terslk vardı ![]()
__________________ “Biz bu cihandan göçelim ol dost iline uçalım Arzu hevâdan geçelim gel dosta gidelim gönül.” — Yunus Emre k.s. |
![]() |
![]() | Mesaj No:15 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]()
Canım diyen gıcık demeyen odun. Canım dese kabahat adını söylese kabahat. Ehline denk gelmiş hödüklük ve ö.....k sınırından cansın seviyesine geçebilmiş. Şunu duyan eş, ne yani kocam sağda solda beni mi çekiştiriyor der? Sürekli koca çekiştiren kadın bile bu kadar sığ değildir))) Erkek anlatmaz... ar eder, haya eder. Hele ki sorun dahi yokken.. Şikayet bildiğin... Odunluk mu o baki bence. Arada gül olanlar olsalarda (haksizlik olmasin.) bir bostan- gülistan vaadetmiyorlar. Karısını şikayet eden adamın bir dahakine derdi eşinin kaşı olur, saçı olur, elleri olur, harcaması olur. Erkeklerden çay kaşığının ucu kadar umut var ancak o kadar. Bazen onu bile yitirebiliyoruz ![]() Konu içeriği kendisi psikolog olup hastalarının gizlerini senaryo yapıp dizi sektörüne can katan, bütün ülkeyi hasta eden, buhrana sürükleyen Gülseren Budayicioğlu dizilerine benzemiş ![]() Kurgu da olsa sevinmeyin odunları gül yapmaya yetmiyor orda netiz.)))
__________________ ![]() ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ Konu Hâdimul İslam tarafından (02 Mayıs 2025 Saat 18:57 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
kadınlar eşlerinden ne bekler... | Esma_Nur | İslamda Kadın ve Erkek | 4 | 11 Nisan 2014 01:32 |
canım anneme | mehmet akif2 | Çocuk ve Aile Sağlığı | 0 | 05 Mart 2014 01:15 |
Bana Evlenme Diyen Teyzem... | enderhafızım | Evlilik-Nikah Konuları | 0 | 08 Nisan 2013 18:13 |
Erkekler eşlerinden bekledikleri nelerdir | KuM TaNeSi | İslamda Kadın ve Erkek | 2 | 14 Nisan 2009 11:02 |
Maddeler halinde erkeklerin eşlerinden bekledikleri | MERVE DEMİR | Evlilik-Nikah Konuları | 0 | 13 Nisan 2009 22:35 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|