![]() |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? arkadaşlar yeterlilik mülakat sınavıyla ile ilgili soru ve görüşleriniz için başvuracağınız adresler : Personel Sistemleri Eğitim ve Sınavlar Daire Başkanı Dr.Burhan ERKUŞ Telefon: (0 312 ) 295 77 75 Faks: (0 312 ) 285 85 72 e-posta:berkus@diyanet.gov.tr |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? arkadaşlar benim de 2 haziran şu numarayı arıyorum hep meşgul girmesekmi ki sözlüye |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? Alıntı:
|
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? S.A ARKADAŞLAR DİYANETİ ARAYAN ARKADAŞLARIMIZ VAR MI NE DİYORLAR ..SINAVIN ERTELENME İHTİMALİ VAR MI? NE ZAMAN ARASAM MEŞGUL. BU BÖYLE OLMAYACAKçay-kahve000 |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? evet meşgul ulaşamıyorum bende fırsat bulursam müftülüge gitcem ama ne zaman bilemiyorum bi arkadaş sormuş sınav listelerri asılmadan gidin konuşun ayarlarlar demişler fakat kesin bi bilgi yok |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? arkadaşlar bir çözüm var gibi galiba ilahiyat sınav giriş belgesi ve bir dilekçe yazıp gönderiyoruz ama faks numarası şuan elime ulaşmadı ulaştığında yazarım |
|
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? hiç dinlenme yok sınavdan çık sınava gir Allah kolaylık versin... |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? arkadaşlar yeterliliğe girecek arkadaşlar için dualarınızı esirgemeyiniz.ltfn52 |
Dualarımız tüm mümin kardeşlerimiz için müşterek :) |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? merhaba arkdşlar. yeterlilik ile aof sınav tarihleri çakışan arkadaşlarımızın sorunu çözüldü mü? durum nedir.düşünceli000 |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? arkadaşlar mülakatl ve ilahiyat çakışma tarihleri düzelen varmı ben 2 faks çektim hala düzelme yok. |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? bende fax çektim lakin düzenleme olmadı |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? ne olacak ozaman |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? bende bilmiyorum ki ikisi arasında tercih yapcaz heralde =( |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? aslı kardeşim ben diyanetle görüştüm bana dedikleri haziranın 4 ün de git oradakilere halini arz et, ilahiyat öğrenci giriş belgeni gönderdiğin faxları da götür şayet kabul ederlerse girersin yalnız benim faxlarda ayın dördü değil 1 yazılıydı ya birinde niye gelmedin derlerse ... ! valla bilmiyom ne yapacağım sadece söyleyim sanki mağdur edildik gibi |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Yaptığı Açıklamada; Başkanlığımız tarafından yapılan yeterlik sözlü sınavı ile başka kurum ve kuruluşlarca yapılan sınavları çakışan adaylar, mazeretlerini ilgili komisyona belgelendirmeleri halinde aynı gün içinde komisyonun uygun göreceği bir saatte yeterlik sözlü sınavına girebilecektir. Bu haber [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden kopyalanmıştır Sınavla ilgili yer ve tarih değişiklik talepleri komisyonların günlük çalışma kapasitelerini ve planlanan sınav sürecini aştığından sınav yeri ve tarihi ile ilgili değişiklik talepleri dikkate alınamayacaktır. İlgililere duyurulur. D.İ.B.İNSAN KAYNAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? ne yaptıkları belli değil |
ALKIŞLAR DİYANET İÇİN GELSİNalkış000alkış000alkış000 21.YÜZYILDAYIZ ve bu sınavı iki üç gün erteleyebilecek bir alt yapıya sahip değil.GERÇEKTEN HELAL OLSUN... |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? evet doğru ya oyalıyorar acaba kendileri giderlerde bize elemekte yardımcı olurlar diye |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? S.a arkadaşlar yeterlilik çalışmalarınız nasıl gidiyor.arkadaşlardan aldığım duyumlara göre en çok hucurat ve rahman süreleri soruluyor. Yani bunlar olmazsa olmaz.ama tabiki de iş okuyuşta bitiyo.ALLAH yar ve yardımcımız olsunc* |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? Bugün sorulan ilmihal sorularından liste yaptım. Yemin çeşitleri Namazın şartları Efali mükellef Vahdaniyet Haramın kısımları Peygamberlerin sıfatları Namazda selam vermenin hükmü Namazda elleri kaldırmanın hükmü Teyemmümün farzlar Oruç ne zaman farz kılındı Namazın vacipleri, sünnetleri Fidye Meleklerin özellikleri Hac İhram Sünnet Çeşitler İnsanlar inanç yönünden kaça ayrılır İstiazenin hükmü İtikadi fırkalar Müteşabih ayetler Peygamberimizin zevceleri, savaşları.. Akabe biatları, rıdvan biatı İşmam Meddi lazım |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? sorular güzel gözüküyo ravzamm =) hacıysk abi bu hucurat rahman imam adayları için geçerli diye biliyom bizim burdan kuran hocaları öyle demişti ki zaten artık yalan oldu bu diyanetin yüzünden gitti kazandıgım sınav ertelemedikleri için bende en garanti olanı tercih edip ilahiyat sınavına girmeyi karar verdim =( |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? S.a aslı ablacım şimdi sen mülakata katılamayacak mısın? Baktın mı aöf sınav yeri ile mülakat yerinin birbirine yakın olup olmadıgına belki yetişebilirsin? Çünkü 1 sınıfsınız ya sadece sabah ki oturuma katılacaksiniz galiba saat 12 civarı bitiyor.mülakat içinde mesai bitimine kadar süreniz var.. |
|
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? Allah bu diyaneti nasıl biliyorsa öyle yapsın.geçen sene de benim başıma gelmişti..mezun olabilecek olanlar sınava katılabilirler denildi.biz de yazılıyı başarıyla geçtik bu sefer diploma olmadığı için mülakata almadılar.rabbim heppimizin hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin..böyle durumlarda ne denilir ki... |
|
ne yapalım elimizden gelen bu..bi yerden sonra da nasip kısmet devreye giriyor..ooof of ne diyelim hayırlısı olsun... |
|
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? S.a arkadaşlar. Yaa bu mülakatta sorulan sorularla ilgili haberi olan arkadaşlarımız varsa paylaşırlarsa çok makbule geçer özellikle de kkö..bi de Ravzam bu foruma geçirdiğiniz sorular kkö sorulan sorular mı yoksa?? |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? Ben bugün girdim mülakata vasıl hemzesi ve katı hemzesi sordular uhud savaşı önce kazanılmısken sonra neden kaybedildi dediler inşirah süresini ve nebe süresinin bir kısmını okutular başka arkadaşlara yasin 3 -4 sayfalardan okumuşlar pey. Hanımları çocuklarını sormuşlar harflerin sifatlarini sormuşlar tecvitte tadilı erkan vardı sahibi tertip benim hatırladığım sorular bunlar |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? arkadaşlar giren arkadaşlar söylediler özellikle duhadan aşağısındaki surelere çok iyi çalışın med hatanız hiç olmasın birde he zamirlerine dikkat edin zaten komisyondaki hocalar ezberleriniz neler diye soruyorlarmış sizin mutlaka yasin tebareke amme rahman hucurat fetih cuma haşr suresinin son ayetleri birde amenerrasulü ve eliflammim mutlaka ve mutlaka çok iyi çalışmalısınız girince selam verin yer gösterilmeden oturmayın kendinizden emin olun sorulan soruyu bilemeseniz de başka bildiklerinizi göstermeye çalışın mümkün se heyecanlanmayın sfhfgshsfhsgh arkadaşlar inşallah geçeriz:) Rabbim her isteyene ihsan etsin ve bu mübarek mesleğin hakkını nefsimiz karışmadan ifa etmemizi nasip etsinamn* |
amn*İNŞALLAH |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? selamun aleyküm arkadaşlar dudak talimi varmı |
Evet abi, dün sorulan soruları topladım . Ağzı-Açık000 Yüzüne okuma güzelse sıkmıyolarmış, kötüyse elemek için her soruyu soruyolarmış uzgn Alıntı:
amn* ablam yaa. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.. |
SAAT: 10:18 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.