![]() |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? [QUOTE=Çeşmi;178525]Ben bugün girdim mülakata vasıl hemzesi ve katı hemzesi sordular uhud savaşı önce kazanılmısken sonra neden kaybedildi dediler inşirah süresini ve nebe süresinin bir kısmını okutular başka arkadaşlara yasin 3 -4 sayfalardan okumuşlar pey. Hanımları çocuklarını sormuşlar harf Hangi ilde girdiniz ?? Alıntı:
dudak talimi artı puan getirir ama illa da istemezler. Yoksa çoğu kişi elenir. |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? [QUOTE=Ravza'm;178552]Evet abi, dün sorulan soruları topladım . Ağzı-Açık000 Yüzüne okuma güzelse sıkmıyolarmış, kötüyse elemek için her soruyu soruyolarmış ArO* BU GÜZEL HABER İŞTE hyyyyy TABİİ HER KOMİSYON AYNI İNSİYATİFİ GÖSTERİR Mİ O DA BİLİNMEZ. HEPPİMİZİN HAKKINDA HAYIRLISI OLUR İNŞAALLAH..... |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? [QUOTE=HACIYSK;178567] Alıntı:
|
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? arkadaşlar benim mülakatım da haziranın 6 sında. yalnız anlamadığım şu;hemen orda mülakat yerinde mi söylüyolar geçip geçmediğini...çünkü ben haziranın 7sinde memlekete yolcuyum...sonuçları nasıl öğreniceğimi bilmiyorum. mülakata giren kardeşlerim cevap yazarlarsa çok sevinirim... |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? Arkadaşım 2009da da girmiştim.sonuçlar 15- 20 gün sonra internetten açıklanıyor. |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? sağolasın... |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? Bu gün sınava giren arkadaşlarımızın sınavı iyi geçmiştir inşaallah.???düşünceli000 |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? ravzam talibetün ablam naptınız?? |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? Zorluyolar yaa, Harflerin sıfatlarına, mahreçlerine tanımlarına iyi çalışınn.. |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? Ravza'm kardeşim sen nerede girdin sınava?Bende nasipse yarın gireceğim, pendik Haseki'de. hafızım.Hafızlıktan falan soruyorlar mı?İlmihal falan? |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? Karanfil , Allah yardımcınız olsun... |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? Alıntı:
|
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? Amin, aminn kardeşim.. |
Sınav nasıldı diye soracak olursanız, Sadece hafızlıktan sordular, hafızlık sınavı yapar gibi 3-4 yerden okuttular.Bende 6 senenin üstüne ne kadar okuyabildimse artık.. Sanırım geçtim ama çok yüksek bir puanla değil.. Sizce bu sınavda hafızlıktan sormaları doğru mu?müfredattaki ezberlerden sorsalar ve fıkıh, tecvid yüzüne okuma yapsalardı daha yüksek alırdım... |
|
kardeşim benim de hafızlık yapalı 12 sene geçti ben de dün girdim hala leyla gibi geziniyorum ortalıktagülümseyen000 hafızlıktan sormazlar diye tahmin ediyordum ama hep hafızlıktan sordular aradan epey zaman geçtiğini ve ev hanımlığı, çocuklardan dolayı gerilettiğimi söyledim gözümün yaşına bakmadılar dediğin gibi hafızlık sınavı gibi sınav yaptılar ayrıca kuranın herhengi biryerinden aşır oku dediler , bilindik bi yer olmasın sesine bakalım dediler ben de 26. cüzün son sayfasını makamlı bir şekilde okudum sesim ince olduğu için biraz komik gibi oldu ama ne yapayım ayrıca talim üzerine sübhanekeyi okutturdular bir de tecvid bilgisi mi değil mi bilmiyorum ama oldukça ayrıntı bir kaideyi sordular bilemedimuzgn en sonunda artık başımda uğultular vardı fıkıh hocası seni zorlamayayım kolay soracağım dedi namazın farzlarını sordu o kadar kolay bir soru da bile kekeledim bilmiyorum pek ümitli değilim rabbimden hayırlısını diliyorum kısmetimizde varsa oluruz |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? İlk gün bende leyla gibiydim ama şimdi geçti:) Size bakınca bana daha kolay sormuşlar, yani aşır, fıkıh bilgisi, tecvid falan sormadılar.Hafızlık hakkında hiç bir mazereti kabul etmiyorlar zaten.Bende aynı şeyleri söyledim ama kar etmedi. Demekki yeterlilik mülakatı hafızlar için hafızlık sınavı gibi.. Allah herkese yardım etsin, dediğin gibi hayırlısı kardeşim... |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? mülakata giren veya sorulan sorularla ilgili duyumlara sahip olan arkadaşlar soruları paylaşırlarsa çok iyi olur inşaallah....ArO* |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? çay-kahve000.. |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? herkesin yeterlilik çook güzel geçmiş niye böyle yaptılar ya hayret sorular çok kolay diyolar bi anlam veremedim acaba begenmedikleri için sıkmayıp kolay mı sordular yoksa çok begendikleri için zorlamadılar mı sonuçları merak ediyom =) |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? aslı,kime sorsam çok iyiydi diyor,keşke girebilseydin,tarihe itiraz etme gibi ne bileyim dilekçe yazıp durumu izah etme gibi bi şansın olabilirmiydi.saçma bi soru oldu ama idare et artık,Ağzı-Açık000 |
ravzam mülakat nasıl geçti topraaam.inan aklımdan hiç çıkmadınız ,hepinizi dualarıma kattım,rabbim göhlünüze göre versin inşallah |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? yazılıyı geçtim mülakata hazırlanmadığım için gitmedim...seneye inşallah. |
|
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? sen diyarbakırlımısın? neresinden? toprağımı görünce heyecanlanıyorum. ben hem arapça kursuna gidiyorum, hem çalışıyorum, çok yoğunum .. yetiştiremem diye. hayırlısı . |
|
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? eyvallah... |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? arkadaşlar adanada girdiğim fahrilik sınavı ( geçici kuran kursu öğreticiliği ) kazandım 1000 kişi içinde 25. olmuşum hyyyyykendi alanımda 7. olmuşum pazertesi ,salı ,çarşamba seminerde bulunmam gerekiyormuş sözlü mülakattanda geçerim inşallah osmaniyede biraz zorladılar hafızlıktan sordular hep bakalım hakkımda kayırlısı darısı bütün isteyen kardeşlerime olsun:) |
alkış000alkış000TEBRİKLERalkış000alkış000 |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? :) teşekkürler |
|
çok sevindim arkadaşım,tebrik ederimc*alkış000darısı ravzam ve diğer arkadaşların başına ,nasılsın,hamilelik dönemin nasıl geçiyor,bi sıkıntı yoktur inşallah.1000 kişide 25. olmuşsun süppersin,farkatmışsın ,ne diyeyim fazlası var eksiği yok.rabbim yolunu açsın, |
inşallah diğer sözlü mülakattan da geçeriz arkadaşlar inşallah |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? s.a arkadaşlar çok tuhaf benim arkadaşımda hafız lakin hiç hafızlıktan değil normal diğer kişilere sorduklarından almışlar |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? ayy arkadaşlar çok heyecanlıyım yarından itibaren 3 gün müftülükte eğitim semineri verilecek herhalde sonraki hafta çalışmaya başlayacağım benim için dua edin rabbim hakkıyla öğretebilmeyi nasip etsin |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? Tebrik ederim talibetün kardeşim :) Yaz dönemi için çalışma şartları hakkında bilgin var mı acaba? |
Allah razı olsun unutmadığın için mahcup000 Alıntı:
|
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? Selamu aleykum arkadaşlar yeterlilik mülakat sonuçları açıklanmış..haberiniz olsun...hamdolsun ben almışım..iyi haberlerinizi bekliyorum... |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? Hayırlı olsun HACIYSK abi Ben 65'te kalmışım uzgn |
|
SAAT: 10:18 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.