![]() |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? Ben de 56 almışım ilk yeterlilik notum 84tü ıstanbul da çok zorluyorlar bence |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? Alıntı:
|
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? Sonuçları nasıl öğreniyosunuz ??Bu arada tebrik ederim... Ravzam hayırlısı olsun. |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? kaçla geçiyosunuz acil !!!! |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? yaaa heyecan pardon altta başarılı oldunuz demiş bi kardeşimiz daha geçmiş inşAllah çok sewindim Rabbim tüm talip olanlara nasib etsin :) |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? arkadaşlar maalesef henüz çalışmaya başlayamadım adana çukurova yedek sırasındayım benim için dua edin bu arada sözlü mülakattan geçmişim çok şükür 78 almışım biraz düşük ama olsun :) yeterlilik belgesiyle bu yaz bi yere yerleşirim inşdüşünceli000 |
|
hayırlısı ravza c* |
78 puanı buldun daha ne istiyorsun maşallah sana inşallah bir yere de yerleşirsinc* |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? [QUOTE=mehmet akif2;182726]talibetün tebrik ederim seni 78 puanı buldun daha ne istiyorsun maşallah sana inşallah bir yere de yerleşirsinc*[/QUOT inşallah kardeşim inşallah:) |
|
|
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? maşallah arkadaşlar sonuçlarınınz açıklanmış talibetün ve hacının notu çok iyi tebrik ediyorum ravzam senin için hayırlısı bir sene daha çalışıorsan 65 üstüne çıkıp kendini bile sollarsın iyi görevler |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? Ravzacim uzulme hayirlisi talibetun haci ince sizi tebrikler |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? yedekdekteyseniz üzülmeyin eylülde kayıt fırtınası olunca mecbur atayacaklar dua edin rabbim çzlışkan ögrenci versin arkadaşım 6 ay yedekte bekledi şimdi kadroda |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? hacı atanır atanmaz bizede haber et |
|
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? selamun aleyküm yeterliliği geçmek için bir kişi neleri bilmesi gerekiyor |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? arkadaşlar yeterlilik sonuç çıktısını müftülüğe götürdüm müftü oldukça iyimser, babacan biriydi müftü sonucu görünce '' evraklarını hazırla yarın işe başla '' dedi o gün içinde 8 evrağı hazırladım ( diploma, 4 fotoğraf, nüfus cüz fotokopisi,sabıka kaydı,ikametgah,hesap cüzdanı, dilakçe ,yeterlilik belgesi ) her biri için ayrı ayrı yere gittim o gün içinde akşama kadar hepsi bitti bana 3-4 km uzaklıkta cami kuran kursunda cuma günü ilk iş günümü geçirdim hepsi minik minik gözleri pırıl pırıl tam 40 öğrenci yaşları 6 ile 9 yaş arası bana çok dua edin kardeşlerim o miniklere dinimizi ,kuranımızı, Allahı sevdirebileyim Rabbim tüm isteyen kardeşlerime nasip etsin amn* |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? talibetün yeni işin hayırlı uğurlu olsun |
|
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? Talibetun hoca yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun... |
şimdi görev yapıyormusun yoksa bekliyormusundüşünceli000 |
|
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? talibetün tebrikler rabbim utandırmasın başarılar dilerim alkış000alkış000alkış000 |
Diyanet yeterlilik sözlü sınavı Arkadaşlar daha önce yeterlik sözlü sınavına giren arkadaşlar lütfen bizimle tecrübelerini paylaşsın.Hafızlıktan sorulmuyor diye duydum ama hafızlığa daha çok çalışıyorum lütfen giren özellikle hafız arkladaşlar ne gibi sorularla karşılaştınız ? |
Cevap: Diyanet yeterlilik sözlü sınavı Alıntı:
burda yazılanlara bakabilirsiniz zeynep kardeşim..tabi daha önce sınava girmiş arkadaşlar görürlerse yine yazarlar inş. :):) |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? fatih çollak ın mahreçleri daha belirgin |
|
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? Yeterlilik sınavının sözlüsü ne zaman yapılacak biliyormusunuz ArO* |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? selamun aleykum bu donem ılahıyat bıtıyor dhpt gırecem ama ılk defa sormak ıstedıgım 2 yıllılar adro alıyor mu nasıl oluyor puan kac olması lazım |
Hayırlısıyla mezuniyet dilerim.. Dhbt sınavında 70'in üzerinde almanız gerekiyor. 2 yıllık önlisanslar mülakatta yüksek bir puan aldıysa elbette bir de kadro açık ise elbette yerleşebiliyorsunuz. Geçen sene yapılan diyanetin mülakat sınavında 80 alanlar halen bir yere yerleşebilmek için bekliyorlar. Nasip işi işte...mahcup000 |
|
SAAT: 10:18 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.