![]() |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Alıntı:
Zorlanmak nedemek mihrinaz çatlıyorum...gülümseyen000 Bizler şimdide oturup bütün yılın derslerini çalışacağız. Bu kadar zaman içinde mümkün değil... |
zamanında nasıl güzel çlıştıysak(:kitapları elime alınca hepsi o kadar canlı ve taze duruyorki çok sevindim öyle olmasına..o yüzden önlisans kitaplarıma tabiki çalışacağımda,deiğim gibi diğerleri konusunda kaynaksızım..ama halletmeye çalışıcam...mez.tarihi karışıktır diye yazın onu yanıma almıştım.. birde unuttuğumu düşünüyordum..baktım okudukça hepsi hatırlanıyor..o açıdan sevindim yani... |
|
Cevap: DHBT İstişare bölümü 2.sınıfı okumuş olmak tabikide avantaj nurşen...ama sıkma canını bi gayret üstesinden gelirsin sen...bizdede 1.sınıf konuları bulanık:)bakalım nolur |
Cevap: DHBT İstişare bölümü iyiki yaşayan dünya dinleriyle,düşünce tarihinden sorumlu değilizmahcup000 yoksa vay halimizeki ne vay... |
Evet mihrinaz, ben düz lise çıkışlı olduğum için dhbt sınavına ancak ya imam hatipli yada ilahiyat bölümü sınava katılıyor. Bende sizin gibi önlisans İlahiyat mezunu olarak görünüyorum |
Cevap: DHBT İstişare bölümü durmak yok o zaman(:hangi kaynağı kullanıyorsun nurşen |
çalışırken fenalık geçirdik nerdeyse hepimizuzgn |
Mücadeleyi bırakmıyorum asla.. Ama sorular beni ürkütmüyor değil ... Canım sende merak etme 1. sınıfda hep o psikoloji yaşanır. İşte nasıl başaracağım bunun üstesinden gelebilir miyim diye. Fakat işin içine girildiği zaman kendiliğinden her şey kolaylaşıyor. En önemlisi çalışmayı hiç bırakmamak. |
Diyanet işleri dhbt soru bankası diye bir kitap. Güzel bir kaynak tavsiyede edebilirim. Soruların arkasından uzun uzun açıklamalı cevaplarıda veriyor |
SAAT: 05:37 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.