![]() |
Cevap: DHBT İstişare bölümü yaş sınırı yokmuş bunu müftülükten bizzat duydum... // eskden yazdığım msjlar bölümü vardı kaldırıldı mı |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Alıntı:
evet kendimizin mesaj bölümü kaldırılmış |
Cevap: DHBT İstişare bölümü dhbt ve yeterlilik kitabındaki bilgilier okuyunca hiç yabancılık çekmiyorum tamam bunu biliyorum diyorum ama soru çözünce biraz fazla yanlışım çıkıyor inşallah soru çözerek bilgileri daha iyi pekiştireceğim yaşayan dünya dinleri gibi zor dersin bilgileri de çok zor gelmiyor okul zamanında arkadaşlarımla soru-cevap yapmanın çok faydasını görüyorum tekrar edilmeyen her bilgi canlılığını yitiriyor çalıştıkça soru çözdükçe daha iyi konulara hakim olacağım inşallah |
|
Cevap: DHBT İstişare bölümü selamn alykm arkadaşlar.. kaynaklarım eksıktır dıye çok tedırgınım ilmihalın ilk cildini altınoı çize çize not ala ala okudum sıra 2.ciltte , 2 gün once mehmet ümitlinin yenı çıkan konu anlatım ve soru bankadındanda sıparş verdm pazartesıye elıme ulaşır ınşaAllah... evrensel mesaja başladım kitabın ılk bölümlerı çok sıktı bende karışık bı vaziyette okuyorum onuda eli kulağındadır bugün yarın biter ... kpss matematık konularına azcık baktım bıraktım bı daha da bakmayı düşünmüyorum .. tarıh-coğrafyadan özet okuyorum... zaman çok kısıtlı bıde DGS stresı eklendı tercıhtı falan.. |
Medineweb Üyesi Durumu : Medine No : 44593 Üyelik T. : 30.Haziran.2014 Mesajlar: 69 Konular: 0 Beğenildi:0 Beğendi: 0 Takdirleri: 327 burada, mesajlar 69 yazıyor ya 69a tıklarsan mesajlarını görebilirsin |
|
|
Cevap: DHBT İstişare bölümü DHBT-2 de bunların hepsinden sorumlu muyuz ? Yani İHL-ÖNLİSANS-LİSANS herkes bunlardan sınava girecek ama sorular mı farklı olacak ? a) Tefsir b) Fıkıh c) Hadis d) Akaid & Kelam e) İslam Tarihi f) Dinler ve Mezhepler Tarihi g) Dini Hitabet |
|
SAAT: 04:59 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.