![]() |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Alıntı:
Hocam size kolay gelsin, Rabbim sizden de razı olsun. Sizi de göremeyince merakta kalıyorum. Bundan sonra alıntı yaparak soruların cevabını veririm. Daha yaşınız çok genç , kendinize haksızlık yapmayın.. evet000 İyi ki, sizlerde varsınız büyük bir coşkuyla bilgi alış- verişi yapıyoruz. Öğrenmenin yaşı yoktur, kaç yaşında olursak olalım. Öğrenme isteğimiz hiç tükenmesin inşallah ... c* |
Cevap: DHBT İstişare bölümü amin.... |
inan benim halim de hiç açıcı değil hiçbir şey tam anlamıyla olmuyor tek tam anlamıyla yapabildiğim çocukların bakımı ve oğlumun dersi dersler ev işleri ve dhbt sınavına yetişmeye çalışıyorum akşama kadar derse doğru dürüst çalışamadım diye strese giriyorum ama elimden birşey gelmiyor dhbt sınavına tam olarak çalışamasamda dhbt sınavından sonra yükümüz azalacak inşallah hepimiz bu tempoya alışacağız allahın yardımıyla inşallah hem evimizi hem çocuklarımızı hem de okulumuzu halledeceğizc*c*c* |
Cevap: DHBT İstişare bölümü dhbt sınavım az bir çalışmayla çok parlak geçeceğini sanmıyorum ama sınavdan sonra derin bir nefes alacağım |
Cevap: DHBT İstişare bölümü [QUOTE=mihrinaz;357446]amin..hiç birimiz için kolay değiluzgn gelde babama hakverme şimdi..ne işin vardı 3 çocukla yok sınavdı yok okuldu..mahcup000 acıtan bir söylemdir..şaka babından söylüyorum:)....rabbim yardımcımız olsun[/QUOm20m20m20baban haklı benimkide çoçuklar perişan olacak diyip duruyor |
Cevap: DHBT İstişare bölümü [QUOTE=mehmet akif2;357503]ceydanur bebeğin hastalığı da eklenince iyice bocalamışsın biraz iş biraz dersle işlerimizi yoluna koyarız inşallah inan benim halim de hiç açıcı değil hiçbir şey tam anlamıyla olmuyor tek tam anlamıyla yapabildiğim çocukların bakımı ve oğlumun dersi dersler ev işleri ve dhbt sınavına yetişmeye çalışıyorum akşama kadar derse doğru dürüst çalışamadım diye strese giriyorum ama elimden birşey gelmiyor dhbt sınavına tam olarak çalışamasamda dhbt sınavından sonra yükümüz azalacak inşallah hepimiz bu tempoya alışacağız allahın yardımıyla inşallah hem evimizi hem çocuklarımızı hem de okulumuzu halledeceğizc*c*c*[/QU bölümümüz çok iyi tabi zorluklara şükürler olsun hem ruhen çok rahatlatıyor insanı tabi bakın görürsünüz sınavların bitince boşluğa düşeceğim çok güzeldi ünüversite yıllarım ahhh ahh diyeceğim ........rabbim kolaylık versin...inşallah çalışan arkadaşlar kolay gelsin dün rüyamda gördüm diyanet onbin kontenjan açacakmış ...rüyalar gerçek olsa.................................hyyyyy |
Alıntı:
kpss den sonra p.tesi öğretmenliğe başladımevet000 araya bayram girdi, malum koşturmaca bu c. tesi de anne ve babam hacdan geldiler elhm gelen giden öyle koşturmacaskr hafta sonu da dhbt, bulunduğum ilde değil başka şehirde yani yolculuk varağlayan000 sabahçıyım, öğlen gibi geliyorum ve pilim bitmiş oluyor7638jk4 bu arada kızımda, hafif ateş, öksürk ve kısık bir ses...ağlayan000 bu durumda ne kadar çalışabildiğimi(yani çalışamadığımı) siz düşününuzgn sınav hayırlısıyla bitseydi diyorum, tabiki bu kadar çalışmayla nasıl bir sonuç alırım allah bilirkimseye-söyleme000 |
meşguliyetimiz çokskr rabbim yolumuzu kolaylaştırsın inşallahamn* |
Cevap: DHBT İstişare bölümü arkadaşlar bu sınavda baraj diye bir şey yokmuş haberiniz olsun puana göre alacaklarmış...70 barajı diye bir şey yok yani. |
soru sayısı azuzgn sınavı yapan ösymuzgn yanlış doğruyu götürüyorağlayan000 bakalım puanlar nasıl olacak:) |
SAAT: 09:11 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.