![]() |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Alıntı:
hiç olmadığım derecede hasta oldum..çocuklarda öyle..birbirimizi bakıyoruz bizde:) geçmiş olsun..bende senin gibiyim..herşeyi yeni öğreniyor gibiyim..bu haftayı sadece dhbt 1 konularına..önümüzdeki haftayıda 2.sınıf konularına ayırdım .yoksa hepsi birbirine karıştı..soruların cevaplarınıda bildiğiden değil öğrenmek için cevaplıyorum..nurşenin sorduğu soruların cevabını ne aradım ne aradım bi bilsen:)kuran bilgisi konusuna baya çalışmam lazım.. sınavın bendeki karşılığı olduğu kadarhyyyyy |
Canım mihrinaz'cığım geçmiş olsun. Rabbim şifa versin inşallah . c* Çalışmalarınızda Allah'ü Teala zihin açıklığı versin. Sorularım zordu, evet kabul ediyorum. :):) Şuan cevaplanmamış sorularım mihrinaz'ı ve mehmet akif'i bekliyor. sfhfgshsfhsgh |
Cevap: DHBT İstişare bölümü mihrinaz sizlere de geçmiş olsun allah sana da kolaylık versin |
Cevap: DHBT İstişare bölümü eskişehirde sınava girecek varmıı arkadaşlar ? |
Cevap: DHBT İstişare bölümü sizce mahreç sorarlar mı bilgisi olan var mı?genelde tecvid soruluyor ama mahreç sorusu da çıkabilir mi? |
Cevap: DHBT İstişare bölümü maşallah arkadaşlarıma,ne güzel çalışmışsınız (: ben ücretli öğretmenliğe başladım iş çocuklar ev derken hiç hazırlanamadım :( |
Cevap: DHBT İstişare bölümü inşallah sınavınızı Rabbim başarılı kılsın .. |
Hayırlı olsun Pehlivan hoca , tecrübelerinizi bizimle de paylaşın. Zorlukları varsa öğrenmek isteriz. Göreviniz tekrar hayırlı olsun |
pehlivan ben de tam çalışamadım sen de çalışsan iyiydi ama sağlık olsun sen bu sene mezun olduğun için bilgilerin tazedir zaten başarıyla da okulu bitirdin allah kolaylıklar versin |
Cevap: DHBT İstişare bölümü bu sınav yeni sınav ya herkese başarılı oldun kazandın derlermiş bizi birde böyle şaşırtırlarmış... |
SAAT: 07:35 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.