![]() |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Ben daha giriş belgemi almadim..netten baktim sadece ..bende erzurum ataturk unv.gircem sinava Rabbim nasip ederse.. |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Sevda benimm kpss de iy gecti diyemem..kitap yuzu acmadan girmistim sinava malum.. |
Cevap: DHBT İstişare bölümü inşallah.... hayırlısı olur orada sınava girmen... |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Amin arkadaşim sagol..hepimiz icin hayirli olsun tabi. |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Alıntı:
Bu sorununu biran önce düzeltmen dileğiyle sınava çok az zaman kaldı. Bu kadar mücadeleden sonra sınava giremezsen çok üzülürüm. Çünkü , senin ne kadar azimle çalıştığını biliyorum. rabbim yardımcın olsun. mahcup000 Alıntı:
Lalü başka bir şehirde sınava giriyorsun galiba. İnanıyorum ki, sizlerin sınavları daha başarılı geçecek. Neden biliyormusun? :):) Sıkıntısını önceden yoğun yaşayanlar sonrada mükafatlarını alacaklardır. Başarılı yollarda daima bulunmanız ümidiyle .... Allah'ü Teala'ya emanet olun, c* |
Cevap: DHBT İstişare bölümü mezhep tarihinin son konuları bunalttı resman beni..şia...mehdilik..Yezidilik..Bahailik..akımlar derken..Alevilikle çark ettim..kırk kapı..kolu yok gömlekmiydi..neyse böyle kodladım sayın siz:) |
Cevap: DHBT İstişare bölümü azıcık hadis dersinede bakayım da nurşenin sorularına cevab verecek hale geleyim bari:) zaten tefsirle hadis içiçe olduğu içn tefsirdeki tedvin,ilim tekniklerini yöntemlerini otutturmak için bu derse bakmam lazım:) |
:)bende daha fazla soru olur düşüncesindeydim ve motivasyonun iyiydi..şimdi bakıyorum 11 derse 40 soru....her desten 2 şer 3er soru sorlar yetecek demekkidüşünceli000bir kitap ve 5 soru.skr.buda benden olsun..fazla verdim bakınağlayan000 |
mehmet akif ve sen olmadığın zaman sağolsun batman sorularıma cevap veriyor. Birara erol71 hocamızda vardı artık onu da göremiyorum. Fırsat bulunca sorulara da cevap verirmisin mihrinaz katılım çok olunca fikirlerde çoğalıyor. Bekliyorum mihrinaz...c* |
Çok şey istedim galiba,kovulmadan kaçayım ben. iyi ki varsınız(: |
SAAT: 08:26 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.