![]() |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Nusayrilikte çocuğu din amca sina goturmuyorlarmiydi ben amca isaretledim |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Şerhle ilgili bir soru vardı fethul bari yi isaretledim.yine bir soru vardı tam hatırlamıyorum şıklarinde nasih mensuh mutlak mukayyet diye çok ikleme kaldım mutlaki isaretledim |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Alıntı:
|
|
Cevap: DHBT İstişare bölümü Dogru soyluon kardes aynen yahu mesleki bilgi testi dediler sanki bana astironot alicaklar yahu kardes sistem kime calisio bilemedi osym ne anlar dhbt den |
Tam artık huzura erdim dediğimde de çıkan yanlışlara kafam takılmadı değil. Birde doğru ile yanlış şık aralarında gidip gelmeden sonuç olarak yanlışları işaretlemek bir hayli üzdü tabiki göz göre göre doğru cevaplara baybay yapmışım...gülümseyen000 mihrinaz bu sıkıntılar dillendikçe kasvette çökecektir. Sıkılma arkadaşım vereceğimiz cevapların doğru olmamasında da bir hikmet vardır. Elimizden geleni yaptık, çalıştıkta. Rabbim biliyor ne ümitler bağladığımızı. Şimdi olmassa ömürde varsa bir daha ki sınava hazırlık yaparız.... Yalnız şunu da söylemek istiyorum. Ben çok yanlış yaptım deyipte doğruların çok fazla geldiği zamanları yaşadım. Umuyorum ki! aynısını sende yaşarsın ummadığın harika bir puan alırsın inşallah..c* |
Ben bugün lisans mezunu misk ile sınava girdim. Onunla benim sorularım özellikle dhbt2 soruları çok farklıydı. Örneğin; önlisansa Din görevlisinin ruhi sıkıntıda olan kadına davranışını sorarken, Lisans mezunlarına Din adamının hapishanedeki mahkumlara okuması gereken telkin nedir gibi sorular sorulmuş... |
Sınava gelince ileriki sayfalarda ayetler vardır diyerek sayfaları çevirdim.Kitapçığın sonunda boş iki sayfa vardı.onlara bile baktım. Ama bulamadım. |
sacide soruda çoğunluğun bulunduğu tecvid kuralı sorulmuştu. Ayetin her yanı meddi tabii doluydu... |
2-amcalik--------- 3-yahudilik--------- 4-lohusalik--------- 5-usul ve fru ile evlenemz 6-vahhabilik----------- 7-mute------ 8-ficar------ 9-nasih-mensuh--------- 10-vahdaniyet 11-irsal-zevaid yanlis -------- 12-Mevlana? ??////// 14-tuleka-------------- 15- secavend -------- 16?-mesani? ////// 17-Yalanci peygamber?/////// 18-azrail ///////??? 19-istitaat------- 20-dirayet ------- 21- furuk??/////////////////////// 22- asiri tartisma------- 23-temsil----- 24- Riyazus salihin////// 25-meddi tabi ---------- 26-hurriyet nihai amactr???//// 26- mekkenin fethi hissi mucize degil------- 27- dil ile ikrar kalb ile tasdik--------- 28-ali hadis ravi sayisi az olan------------- 29-zekat vermk icin biriktrmek -------+ 30- abdesti bozar?------- 31- mesalihi mursele ------- 32-Tagut Belam--------- 33- tadili erkan vacip------ 34-cem -istinsah------ 35- ganimetler Fey------ 36- tevkifi ----- 37-usame b.zeyd --------- bunlardan yaninda /////// ???isaret olanlar hariccc, kesinlk kazanan dogrulardr.Digerleri supheli |
SAAT: 20:46 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.