![]() |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Alıntı:
|
aklın yolu birgülümseyen000gülümseyen000gülümseyen000 |
Bu duruma getirdiler bizi sağolsunlar |
kısacası herhangi bir din için : hızlı yayılmaya başladı gibi cümleler kuruluyorsa bilin ki o dinde misyonerlik faaliyeti vardır.. |
Cevap: DHBT İstişare bölümü dhbt sınavında toplam 25 28 arası soru yaptım benim gibi olan var mı? sınavıyetiştiremeyen ...20 soru yapınca 70 mi oluyor puanlamayı neye göre yapıyoruz.acaba kpss sınavı gibi ek puan mı verilecek. |
Cevap: DHBT İstişare bölümü 20 soru 70 puana denk geliyor hesaplamalarımda .herkesin hesap işi farklı bu arada... |
Cevap: DHBT İstişare bölümü sevda 4 yanlış bir doğruyu götürüyorsa standart sapma var diye söylüyorlar inşallah cuma günü açıklanınca ben kendimi baz alıp standart sapma olmuş mu olmamış mı söylerim zaten hepimiz gelen puana gore anlarız hayırlısı olsun sonucumun kötü olacağına üzülüyordum ama kendimi topladım |
Cevap: DHBT İstişare bölümü inşallah güzel sonuçla karşılaşırsın... beterin beteri var derlermiş kaç puan alırsak alalım inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur.. |
HACIYSK öyle doğru özetlemişsin ki ! yorumuna söylenecek ve eklenecek kelime yok.. evet000 |
Herkesi şimdi heyecan sardı, artık bende merak etmiyorum, herşeyin hayırlısı inşallah. |
SAAT: 02:50 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.