![]() |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Alıntı:
dua ile(: |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Dhbt sınavıyla ilgili yorumunu duymadığımız Sevda nerede ? Sevda sınavın nasıl geçti, seni bekliyoruz... c* c* |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Sevda İmam Hatipli olduğun için ortaöğretimden sınava girecektin. Hatırladığın sorular varsa , senin bölümünden sınava girenler için paylaşır mısın? |
|
Cevap: DHBT İstişare bölümü arkadaşlar bu sınavda da can eğrisi var mı ya da bağıl sistem |
napalım hocam..sitemleride başımız gözümüz üstüne deyip omuzluyoruz işte:) hem bizimki ilim öğrenmek hocam..her Müslüman erkeğe ve kadına farz..(:nafile gözüyle bakamayız ..gülümseyen000evet000 allahrazı olsun güzel temennileriniz için... |
|
hacı kardeşim biz zaten sana zor gelen bi sınav görmedik ki daha:)alkış000alkış000alkış000 maşallah her türlü üstesinden geliyorsun...inşallah hayırlısıyla seninde istediğin gibi olur herşeyc* |
|
abla yeni girebildim nete.. bizim sınav sizinkinden daha kolaydı :) ama ben yetiştiremedim gülümseyen000atmaya zamanım kalmadıAğzı-Açık000 hayırlısı olsun senin ve herkes için ... soruları hatırladığım kadarıyla paylaşırım inşallah |
SAAT: 20:47 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.