![]()  |  

Cevap: DHBT İstişare bölümü  Alıntı:  
 dua ile(:  |  

Cevap: DHBT İstişare bölümü  Dhbt  sınavıyla  ilgili  yorumunu  duymadığımız  Sevda  nerede ?  Sevda sınavın nasıl geçti, seni bekliyoruz... c* c*  |  

Cevap: DHBT İstişare bölümü  Sevda  İmam  Hatipli  olduğun  için  ortaöğretimden  sınava  girecektin.  Hatırladığın sorular varsa , senin bölümünden sınava girenler için paylaşır mısın?  |  

|  

Cevap: DHBT İstişare bölümü  arkadaşlar bu sınavda da can eğrisi var mı ya da bağıl sistem   |  

napalım hocam..sitemleride başımız gözümüz üstüne deyip omuzluyoruz işte:) hem bizimki ilim öğrenmek hocam..her Müslüman erkeğe ve kadına farz..(:nafile gözüyle bakamayız ..gülümseyen000evet000 allahrazı olsun güzel temennileriniz için...  |  

|  

hacı kardeşim biz zaten sana zor gelen bi sınav görmedik ki daha:)alkış000alkış000alkış000 maşallah her türlü üstesinden geliyorsun...inşallah hayırlısıyla seninde istediğin gibi olur herşeyc*  |  

|  

abla yeni girebildim nete.. bizim sınav sizinkinden daha kolaydı :) ama ben yetiştiremedim gülümseyen000atmaya zamanım kalmadıAğzı-Açık000 hayırlısı olsun senin ve herkes için ... soruları hatırladığım kadarıyla paylaşırım inşallah  |  
| SAAT: 12:06 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.