![]() |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Alıntı:
|
bir daha okudum gene okudum çok kararsız kalmakla birlikte en son vahdaniyet te karar kıldım |
Cevap: DHBT İstişare bölümü hz Ayşenin bir hadisi sorulmuştu sizin sorularınızda da varmıydı...tam hatırlamıyorum ama önce cennet ve cehennemden bahsedilen ayetler indi içki bir anda yasaklanmadı namaz da bir anda emredilmedi alışma devresinden sonra emir nazil oldu gibi bir hadis vardı cevabı tedrici olacaktı değil mi? |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Allahın sıfatlarından muhalefetul lil havadis değilmiydi?ben onu yaptım ... |
Hayırlı olur inşallah. Zaman azdı, benim de okuyamadığım sorularda oldu. Sonuçlarla birlikte bu heyecanımızda bitecektir. Artık İlahiyat derslerini çalışma vakti. :):) |
Alıntı:
Allah'ü Teala'nın sıfatları vardı ama sorudan soruya farkeder. Hangi sıfatını sorduğuna bağlı .... |
Cevap: DHBT İstişare bölümü hüseyin kazan hocam ulema ihtilaf etti sözü bu sınav sonunda aynen yaşandı herkes farklı cevabı savunuyor.. mesela cem ve istinsah cevabı yanlış olmasına rağmen doğru diyenler olduğu gibi.. |
Senin için doğru olan hangisiydi... Bu arada hocada güzel söz etmiş... |
|
Cevap: DHBT İstişare bölümü cem değildi tedvin olacaktı tedvin ilk sahabe döneminde olmuştu çünkü |
SAAT: 12:57 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.