![]() |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Alıntı:
Üsame b. Zeyd Efendimiz tarafından vefatından kısa bir süre önce komutan olarak görevlendirilmiş. Efendimizin vefatından sonra Hz.Ebubekir halife olunca ,sahabe Usame'nin tecrübeli olmadığını Hz. Ebubekire söylemiş.O da Efendimiz'in uygun gördüğünü kendisinin de Üsameyi görevinden almayacağını söylemiş. |
sınav çıkışı kalabalık...bir yaşlı bayan geldi yanımıza siz diyanetin sınavınızdan mı çıkıyorsunuz arabanıza binebilirmiyim dedi bizde olur dedik arabada konuşurken normalde ilk defa yaptığım şey bunlara güvenilir elbete beni bırakırlar dediim içimden dedi... güvenilmek güzel şey asker emekli karı kocayı hacettepe hastanesine bıraktık bu da güzel bir izlenimdi.... ankarada alışkınız....sitemlere özellikle belli bölgelere özellikle seçim sonunda ..... |
Cevap: DHBT İstişare bölümü amn*amn* Alıntı:
|
Cevap: DHBT İstişare bölümü kpss puanları 60-------18 puan 65-------19,5 70-------21 75-------22,5 80-------24 |
Cevap: DHBT İstişare bölümü diyanet yüzde yetmiş 60------42 65------45,5 70------49 75------52,5 80-------56 |
Ve Aleyküm Selam ceydanur, ne büyük sevap işlemişsiniz Rabbim razı olsun. Elbetteki güvenilir olmak çok güzel bir duygu. İmanı olan kişiler zaten sana rahatlıkla yaklaşıyorlar. Fakat imanda bir problem varsa eğer, böyle kişilerle her yerde karşılaşmak insanın elinde değil ne yazık ki!. Yaşadığınız yerlerin kıymetini bilin inşallah... Rabbim herkesi iyilerle karşılaştırsın. c* |
Cevap: DHBT İstişare bölümü ben sınava giderken içimde bir sıkıntı vardı ayetel kürsiyi okudum yaşlı teyzeler gibi sağıma soluma güzelce üfledim sonra bir anda yol sahibi olan arabanın yanlışlıkla önüne çıktık o sırada arabanın bize gelişini gördümya hiç unutamam sınav vallahi hiç umrumda olmadı ...sınav kazanamadım diye üzülmem sağlık olmasın kazansam neye yarar .....öncelikle Allah hepimize sağlık versin...amin. |
|
Cevap: DHBT İstişare bölümü ceyda nur dhbt1 bölümünün %30'u alınacak dhbt2 bölümünün %40'ı alınacak sonra kpss %30'luk puanla birleştirilecek |
Geçmiş olsun Sevda'cığım Rabbim korumuş. Allah'ü Teala kazadan , beladan korusun inşallah. Ayetel Kürsi koruyucu ayettir. Rabbim dilimizden hiç bir zaman düşürmesin...evet000 |
SAAT: 20:48 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.