![]() |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Alıntı:
hiç bunu düşümemiştimdüşünceli000düşünceli000 |
|
Cevap: DHBT İstişare bölümü kuranın isimleri tartışmalı mesani de varmış tenzil de varmış sanırım diğer şıklar da inşallah bu soruyu iptal ederler bir soru daha kazanırız |
Songül hocam şıklarda mesani ismini görünce Fatiha suresinin ismi olduğunu düşünerek ben Tenzil cevabını vermiştim. Doğru Fatiha suresinin diğer adı da seb'ul mesani'dir. |
Mehmet akif mesaninin anlamına baktığımda bazı yerlerde '' arka arkaya gelen zıt kelimeler '' deniliyor. Bazı yerlerde de '' katlanmış, kıvrılmış, sayfa sayfa kitap'' yani Kur'an deniliyor. Denildiği gibi içinden çıkılacak bir soru değil, iptal edilirse çok iyi olur... |
|
Cevap: DHBT İstişare bölümü arkadaşlar şimdi bilgi sahibi bir hocam aradı sınavlarda 100 tam puan alan da 60 puan alanda sözlüye çağrılarak kuran-ı kerim okumalarına bakılarak tecvit bilgisi değerlendililip okuması güzel olan seçilecek ve 60 alan 100 alanın önüne geçebilecekmiş sınavlar her ilde olacakmış değerlendirmeyi onlar yapacaklarmış bilginize |
Cevap: DHBT İstişare bölümü arkadaşlar ne kadar doğru bilmiyorum ama kuran sorusu ve misyonerlik sorusu iptal olmuş |
|
|
SAAT: 20:51 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.