![]() |
Cevap: DHBT İstişare bölümü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: DHBT İstişare bölümü dhbt ve kpss sınavında baraj 60 bu 2 sınavın ve mülakatın ortalamasına göre en yüksek puandan alım yapmaya başlanacakmış hocalarım. |
Cevap: DHBT İstişare bölümü fahrilik için baraj 60 olmasın...dhbt sınavında baraj yok diye biliyorum ben... |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Görevlendirme İşlemleri 1-Görevlendirmeler 2014 yılı KPSS (DHBT) sınavı ve sözlü mülakat puanının ortalaması alınarak puanı en yüksek olandan başlanmak süretiyle, 2-Ortalama puanların eşit olması halinde 2014 yılı KPSS (DHBT) puanı fazla olan, bu puanında aynı olması halinde, hafızlık ve öğrenim durumu sırasına göre görevlendirmede öncelik verilecektir. 3- İhtiyaç olan ilçelerde 2014 KPSS (DHBT) puanı 60 ve üzeri puan olan müracaatçı olmaması halinde KPSS ( DHBT ) ’ye girenler arasından İl Müftülüğü sınav kurulunca yapılacak mülakat sınavı neticesinde en yüksek puan alandan başlanmak süretiyle görevıendirmeleri yapılacaktır. |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Alıntı:
Alm oldugu taktide atamaya hak kazanmak icin ise ayrica mulakat yapilacak. Maalesef her gecen gun isler zorlasiyor. |
|
Cevap: DHBT İstişare bölümü bu sistem bana çok mantıksız geldi ... |
veray Rabbim gireceğin yere doğrulukla ve sıdk ile girdirsin, çıkacağın yerden doğrulukla ve sıdk ile çıkarsın, Rabbim katından seni destekleyecek güç ve kuvvet nasip etsin, yolun açık olsun inşallah... |
Cevap: DHBT İstişare bölümü fahri kuran kursu öğreticiliği anladığım kadarıyla geçici öğreticilik ...doğum,askerlik gibi boşalan yerlere görevlendirme gibi. eğer böyleyse hiç adil değil Allah hakkımızda hayırlısını versin... |
fahri öğreticilik zaten bu şekilde değil miydi? kadrolunun yanında her an gidecekmiş gibi bekleyen yardımcı mahcup000 |
SAAT: 05:10 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.