![]()  |  

Cevap: DHBT İstişare bölümü  [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]   |  

Cevap: DHBT İstişare bölümü  dhbt  ve kpss  sınavında  baraj 60  bu 2 sınavın ve  mülakatın ortalamasına göre  en yüksek  puandan alım yapmaya başlanacakmış  hocalarım.   |  

Cevap: DHBT İstişare bölümü  fahrilik için baraj 60 olmasın...dhbt sınavında baraj yok diye biliyorum  ben...   |  

Cevap: DHBT İstişare bölümü  Görevlendirme İşlemleri  1-Görevlendirmeler 2014 yılı KPSS (DHBT) sınavı ve sözlü mülakat puanının ortalaması alınarak puanı en yüksek olandan başlanmak süretiyle, 2-Ortalama puanların eşit olması halinde 2014 yılı KPSS (DHBT) puanı fazla olan, bu puanında aynı olması halinde, hafızlık ve öğrenim durumu sırasına göre görevlendirmede öncelik verilecektir. 3- İhtiyaç olan ilçelerde 2014 KPSS (DHBT) puanı 60 ve üzeri puan olan müracaatçı olmaması halinde KPSS ( DHBT ) ’ye girenler arasından İl Müftülüğü sınav kurulunca yapılacak mülakat sınavı neticesinde en yüksek puan alandan başlanmak süretiyle görevıendirmeleri yapılacaktır.  |  

Cevap: DHBT İstişare bölümü  Alıntı:  
 Alm oldugu taktide atamaya hak kazanmak icin ise ayrica mulakat yapilacak. Maalesef her gecen gun isler zorlasiyor.  |  

|  

Cevap: DHBT İstişare bölümü  bu sistem bana çok mantıksız geldi ...   |  

veray Rabbim gireceğin yere doğrulukla ve sıdk ile girdirsin, çıkacağın yerden doğrulukla ve sıdk ile çıkarsın, Rabbim katından seni destekleyecek güç ve kuvvet nasip etsin, yolun açık olsun inşallah...  |  

Cevap: DHBT İstişare bölümü  fahri kuran kursu öğreticiliği anladığım kadarıyla geçici öğreticilik ...doğum,askerlik gibi boşalan yerlere görevlendirme gibi.  eğer böyleyse hiç adil değil Allah hakkımızda hayırlısını versin...  |  

fahri öğreticilik zaten bu şekilde değil miydi? kadrolunun yanında her an gidecekmiş gibi bekleyen yardımcı mahcup000  |  
| SAAT: 17:22 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.