![]() |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Alıntı:
|
Cevap: DHBT İstişare bölümü [QUOTE=nurşen35;360358]veray Rabbim gireceğin yere doğrulukla ve sıdk ile girdirsin, çıkacağın yerden doğrulukla ve sıdk ile çıkarsın, Rabbim katından seni destekleyecek güç ve kuvvet nasip etsin, yolun açık olsun inşallah...[/Q |
Ben başaracağına inanıyorum, sende de inan. Bu yolda Rabbim kimseyi yalnız ve çaresiz bırakmaz. c* |
Cevap: DHBT İstişare bölümü arkadaşlar bişey duydum ama doğruluk payıını araştırmadım bilmiyorum.22 şubat ta mülakat olacakmış diye bir duyum aldım.sizlerde böyle birşey duyan oldumu? |
Bende 22 Şubat mülakat günü, başvurular 25 Aralık diye biliyorum. Her an herşey değişebilir, ileriki günlerde doğruluğu anlaşılır... |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Moral bozma amaçlı demiyorum.gerçekçi olmak lazım. kuran kursu adayları ihl 90 önlisans 85 lisans 80 den aşağı puan alanlar 2015 sonuna kadar umutlanmasın. imam hatip ve müezzinler 75 yukarısı yerleşir. bu bir kehanet değil doğru görmektir. |
bizim osmanli turkcesi canli derste yazdi arkadaslar 22 subat mulakat diye... |
Aralkta basvurusu yapilacak olan kadrolularn subatta girecegi mbsts oldugu soylendi. Bence Dib resmi sitesi dsnda soylenenlere cok kulak asmamak lazm.Kko almlari olmayacagna dair haberler dahil buna.Cunku bzm muftulukteki hocalarmz snavn daha yeni gectigin braz sabrli olmak gerektigini almlarn olacagni soyledi. |
Cevap: DHBT İstişare bölümü diyanetimiz artık bir açıklama yapsada bizde öğrensek durumumuzu hayırlısıyla ... düşük alanlar ümitli yüksek alanlar ümitsiz tam bir hikaye oldu bu iş... bekliyoruz bekliyoruz bekliyoruz..... sabırsız olabiliriz çünkü hayellerimiz var ... |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Bugün mülakata girecek arkadaşlar vardi. Nasil gecti acaba? |
SAAT: 05:30 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.