www.medineweb.net, ykleniyor... 'den beri Kesintisiz Yaynda.... |
|
Konu Kimlii: Konu Sahibi Ehlibeyt,Al Tarihi: 13 Ocak 2013 (23:34), Konuya Son Cevap : 22 ubat 2013 (23:27). Konuya 31 Mesaj yazld |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seenekler | Deerlendirme |
![]() | Mesaj No:11 |
Durumu: ![]() Medine No : 24663 yelik T.:
07 Ocak 2013 | ![]()
hafz osman hat yerine diyanet hattttttn amaya bakn![/QUOTE] ![]()
__________________ Bakalarnn baarlarn kmseyenler,hayatta hibirey baaramayanlardr. |
![]() |
![]() | Mesaj No:12 |
Durumu: ![]() Medine No : 14298 yelik T.:
08 Ekim 2011 | ![]()
selamun aleykm arkadalar [Linkler Ziyaretilere Kapaldr.Giri Yap Veya ye Olmak iin TIKLAYIN...] bu siteden hafz osman hattn sein okuyun sonra dinleyin ben yle yapyorum
__________________ Mutlu sonlar iin tek ihtiyacnz olan; inanl bir yrek |
![]() |
![]() | Mesaj No:13 | |
Durumu: ![]() Medine No : 24663 yelik T.:
07 Ocak 2013 | ![]() Alnt:
gzel bir site ![]()
__________________ Bakalarnn baarlarn kmseyenler,hayatta hibirey baaramayanlardr. | |
![]() |
![]() | Mesaj No:14 |
Durumu: ![]() Medine No : 14582 yelik T.:
15 Kasm 2011 | ![]()
BEN EBU BEKR ATR Y DNLYORUM VE OK BYK BR ZEVK VERYOR NSANA (KUR'AN-I KERM DNLEMEK ZATEN ZEVKLDR DE ) DNLEMENZ TAVSYE EDERM KEKE BENDE ONUN GB OKUMAYABLSEM ![]()
__________________ BANA BUGN SABIR DT |
![]() |
![]() | Mesaj No:15 |
Durumu: ![]() Medine No : 22927 yelik T.:
13 Aralk 2012 | ![]()
geen yl ben yeterlie girdim yazly getim szlye ta krklarelinden istanbula geldim hem maddi hem manevi sknt.birde stelik pendikte girdim diyanet ihtisas kurulunda..imam hatibi dardan birlikte bitirdiimiz bir arkadam benden 5 gn kadar nce girdi szlye.ezberi iyi deildi yasin bile tam deildi yani yarm yamalak vedduhadan aas vard ve okumas da tam dzgn deildi,ezberlerde susup kalm nne bakm,bana dediki kilitlendim kaldm belki kanaat kullanrlarsa geerim ![]() benim ezberlerim gzeldi sorduklarnda ne biliyorsanz onu syleyin fazlasn sylemeyin sorarlar bilemezsiniz daha kt olur..ben aka syledim vedduhadan aas yasin mlk nebe var dedim.. girdiim kurulda ishtisas kurulunun mdrde varm,sorular o sordu. nce kur'ann herhangi bir yerini kendiniz ayor ve okuyorsunuz..yeter diyene kadar.yasin mlk ve nebeden ortalardan bir ayet balyor ve devam et diyor ben hepsini onlar bana dur diyene kadar devam ettim..sonra adiyat oku dedi baladm,.... fevesatne bihi cem'a dedim orda sadm sinmi var dedi bocaladm,3 hocann birisi sin sin diye aznn iinden syledi ama duyulacak gibi deil epey mesafe var arada,tevafuk ona bakmmda grdm ve sin dedim, adiyat bitince sorular sordular.vacip orular hangileri,saydm hacda kurban kesemeyince tutulan oruda var tabii bunu syleyince,neden kurban yerine oru tutulur sorusu geldi maddiyat yetmez veya sal elvermemitir dedim.hangi hacda kurban kesilir diye sordu syledim...bu kadard..teekkr ettiler kabileceimi sylediler ben yle sevinliydimki iyi geti diye..dar ktmda uuyordum ..bu arada 65 yandaym..yllarca kur'an ve tecvid rettim kur'an kursunda...olum :anne dedi hi senin gibi dar kan olmad..evet gerekten gen kzlar torunum yandaki ocuklar bazlar alayarak kyor..hi moralinizi bozmayn eer baarl saylmazsanz bu sizden deil sistemin rklnden kaynaklanyor.. evet sonuta ben baarl saylmadm,o arkadam baarl sayld,benim bu ie gerekten ihtiyacm vard,onun yoktu..ha eer imam hatip mezunu grnyor olduumdan hafzlarn 4 yllk ve 2 yllk mezunlarnn arkasnda sralamaya tabi olduumdan baarsz olduysam ,dier arkadamda ayn eitim durumunda.. getiimiz gnlerde kpss snavna girdi....ei ona yle demi: sadece gir, adn orda grnsn.... yani onuda kazand sanrm... torpili olmayan iin yaama hakk brakmyorlar.. ben yinede girecek btn taliplilere baarlar dilerim Rabbim yardmcnz olsun.. belki sizleri biraz rahatlatrm diye yazdm.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:16 | |
![]() Alnt:
| ||
![]() |
![]() | Mesaj No:17 |
![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:18 |
Durumu: ![]() Medine No : 21267 yelik T.:
02 Kasm 2012 | ![]() ciddimisiniz, uan havalara umak zereyim. ltfen biri bu haberin doruluunu teyit edebilirmi ?
__________________ ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:19 | |
Durumu: ![]() Medine No : 20682 yelik T.:
07 Ekim 2012 | ![]() Alnt:
![]() aka bir tarafa durumuza zldm vallahi benimde torpil gibi bir olanam yok rabbim ne veririse hayrlsn versin u torpil diyanette bari olmasayd
__________________ Hznle titreyen gnle ince bir h dokunur, Kalbi krk olann kalbine Allah dokunur... | |
![]() |
![]() | Mesaj No:20 | |
Durumu: ![]() Medine No : 20682 yelik T.:
07 Ekim 2012 | ![]() Alnt:
adam kuran okumay bilmiyorsa ne olcak ![]() kalkmaz ya bence doru bir haber deildir...
__________________ Hznle titreyen gnle ince bir h dokunur, Kalbi krk olann kalbine Allah dokunur... | |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kii okuyor. (0 ye ve 1 Misafir) | |
Seenekler | |
Konuyu deerlendir | |
![]() | ||||
Konu Balklar | Konuyu Balatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
< Hangi k > | su damlas | Forum Oyunlar | 31 | 14 Kasm 2024 21:24 |
Hangi dersler zor | osmntnrkl87 | 2.SINIF*Bahar Dnem* | 3 | 16 ubat 2022 08:16 |
Hangi Ramazan?.. | Fatma-i Zehra | Oru-Ramazan | 1 | 01 Temmuz 2014 16:34 |
Hangi ayrlk hangi kavuma... | HakikaT | Makale ve Ke Yazlar | 3 | 16 Ocak 2012 21:27 |
Hangi Sre ? | iklimya | Namaz-Abdest-Teyemmm | 2 | 21 ubat 2008 00:32 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Þerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|