|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Hâdimul İslam,Açılış Tarihi: 10Haziran 2025 (18:20), Konuya Son Cevap : Dün (20:30). Konuya 7 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]() Ptt Dolandırıcılığı Dün telefonuma şöyle bir mesaj geldi. 𝗣𝗧𝗧 teslimat 𝗵𝗮𝘁ı𝗿𝗹𝗮𝘁ı𝗰ı𝘀ı: 𝗗𝗲ğ𝗲𝗿𝗹𝗶 𝗺üş𝘁𝗲𝗿𝗶𝗺𝗶𝘇, 𝗽𝗮𝗸𝗲𝘁𝗶𝗻𝗶𝘇𝗶 birçok 𝗸𝗲𝘇 𝘁𝗲𝘀𝗹𝗶𝗺 etmeye çalıştık ancak 𝗮𝗱𝗿𝗲𝘀 𝗯𝗶𝗹𝗴𝗶𝗹𝗲𝗿𝗶𝗻𝗶𝘇𝗶𝗻 𝗵𝗮𝘁𝗮𝗹ı olması 𝗻𝗲𝗱𝗲𝗻𝗶𝘆𝗹𝗲 𝘁𝗲𝘀𝗹𝗶𝗺𝗮𝘁 𝗴𝗲𝗿ç𝗲𝗸𝗹𝗲ş𝘁𝗶𝗿𝗶𝗹𝗲𝗺𝗲𝗱𝗶! Lütfen 𝗯𝗶𝗹𝗴𝗶𝗹𝗲𝗿𝗶 𝟴 𝘀𝗮𝗮𝘁 içinde düzeltin: [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] 𝗕𝗲𝗹𝗶𝗿𝘁𝗶𝗹𝗲𝗻 𝘀ü𝗿𝗲 𝗶ç𝗲𝗿𝗶𝘀𝗶𝗻𝗱𝗲 𝗯𝗶𝗹𝗴𝗶𝗹𝗲𝗿𝗶𝗻 𝗴ü𝗻𝗰𝗲𝗹𝗹𝗲𝗻𝗺𝗲𝗺𝗲𝘀𝗶 𝗵𝗮𝗹𝗶𝗻𝗱𝗲 𝗴ü𝗻𝗹ü𝗸 gözaltı ücreti 𝗮𝗹ı𝗻𝗮𝗰𝗮𝗸𝘁ı𝗿. Bir gün önceden eşim tarafından oluşturulan kargo siparişimiz vardı. Bu mesaji görünce kargo hemen gelmişte adres bulamamış paniğine düştüm. 8 saat içinde düzeltin diyor, ücretlendirme diyor. Aklım perişan olduğunu düşündüğüm kargocularda. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Devam... Linke zor şer tıkladım açıldı. PTT linki de kargosu da sorunlu düşüncesiyle devam ettim. Bir taraftan eşime saydiriyirum. "İnsan adresi tam girer, kontrol etsene." bu konularda aşırı titizlenen birisidir, hata payının bile payı yoktur "ah dedim bana önümüzdeki 10 yılın malzemesini verdin. Düzelteyim şu adresi, başına kakmazmıyım senin" Bir güzel, ince ince adres şablonunu düzenledim. Sonra karşıma kart bilgilerini isteyen başka bir şablon çıktı. Bu: Kart bilgileri istiyor. Kart bende yok. Yapamadım. Eşime ulaştım, link attım dedim durum böyle böyle. Hemen hallet kargo dolanıp duruyormuş. Siparişlerini kontrol etti henüz yola çıkmamış. Kimdi neydi derken küçük bir araştırmayla eşim konuyu anladı Sonra saf hatuncum azcık araştırsana. Kargo dolanıp durmuyor seni dolandırıyorlardı dedi🫢🫣😳 Hâlbuki bende araştırıyordum. Kim bana hediye kargo gönderdi diye ![]() ![]() Bugün aynı mesaj yine geldi. Şikayet var sitesinde çok fazla değinilmiş. Benim başıma da geldiğine göre size de yakındır. Linke tıklamayın. Bilgilerinizi girmeyin. Birde gurup yapmışlar. Spam listesine atıyorum birde guruptan çık yapıyorum. Çok tuhaf... |
![]() |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | İslami Haberler | Kara Kartal | 1 | 18 | 11Haziran 2025 21:36 |
![]() | Duyurular/Öneriler/Şikayetler | Kara Kartal | 7 | 68 | 10Haziran 2025 18:20 |
![]() | Bilgi Dağarcığı | Hâdimul İslam | 1 | 25 | 10Haziran 2025 13:39 |
![]() | İslami Haberler | Hâdimul İslam | 7 | 70 | 08Haziran 2025 10:24 |
![]() | Makale ve Köşe Yazıları | Hâdimul İslam | 0 | 40 | 01Haziran 2025 16:10 |
![]() | Mesaj No:2 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: ![]() Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | ![]()
"ah dedim bana önümüzdeki 10 yılın malzemesini verdin. Düzelteyim şu adresi, başına kakmazmıyım senin" M.Bey'ın ihlaslı bir makbul sadakası varmış elhamdulillah.lazhocamız hucurat 8'i "fetebeyyenu" suz değerlendirecekti ki "ala ma fealtum nadimin" çıktı kargodan.) "Kart bilgileri istiyor. Kart bende yok. Yapamadım." elhamdulillah .))
__________________ ![]() Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. |
![]() |
![]() | Mesaj No:3 |
15 Kasım 2011 | ![]()
Doğrultun doğrultun ayetleri bana doğrultun.)) "tabu ve aslahu ve beyyenu" güvencim var. ![]() Nerde sizin "innemel muminine ihvetun"ünüz. Dolandırılmadığıma üzülücem sayenizde.) Aynı mesaj tekrar gelirse düşüneyim.) En insaflısından 3 ay boyunca; sana ev, bark,ocak,can, çocuk, köy, ülke, memleket idaresi verilir kart verilmez diyecektir.)) Onun aklına gelen herşey benim başıma gelir. Haklı.) |
![]() |
![]() | Mesaj No:4 |
15 Kasım 2011 | ![]()
850 li numaralar Bu numaralar bezdirdi. Kafamızı nereye cevirsek aldatma, dolandırma, sahtekarlık. Bir sonrakine "beni emniyetten aradılar, gizli görevmiş" mesajı atmam inşallah ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:5 |
Durumu: ![]() Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | ![]()
Bu aralar baya ptt kargo sahteciliği yayıldı. Bana gelmedi gelen arkadaşlar var. Kişisel verilerimiz kimlerin elinde nasıl ulaşıyorlar aklım almıyor. Güvende değiliz. Kaç kez küçükte olsa dolandirildim.ugraştım. yaşlılar daha çok tuzağa düşüyor babamın düştükleri.bilmediklerim ![]() Birde şu operatörler aynı şekilde dolandırıcı. Bir yıllık taahhüt, yaşlılar takip yapamıyor hemen hop tarifesini ya degisiyrlar bitime yakın ya fatura konusunda uyarı yok. Onlarada bi el at başkanım ![]() Buraya kadar dert anlattım şimdi seni kizdirayım ![]() ![]() Aplam admin abim enişte kardeşine arka çıkmış geçmiş olsun ![]() Dolandirilsaydin zarar enişteye gelecekti öyle diyilmi ama kart onun, para onun ![]() ![]() ![]() ![]() Aplm kızmak yok valla bak kızma ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:6 | ||
15 Kasım 2011 | ![]()
Tarifeleri de ifşa etmek gerek ![]() Alıntı:
Kocanın parası, koca çalışıyor kazanıyor, sadece onun tasarruf hakkı var, kadının o para üzerinde hiçbir hakkı yok,zinhar kendi zevklerine harcayamaz çünkü kocanın parası"... Bak genç kardeşim ablanın sana diyecekleri var ![]() Nereye getiricem? Kocanın parası kadının da parasıdır. Nüşuz olan kadınlardan bahsetmiyorum. Evini sırtlanmış, kocasının gözü arkada kalmayacak şekilde namusu, evlatları, eşi, işini, ailesini, dışarı, içeri halleden saliha kadın kocasının parasıyla herşeyi yapabilir. Hatta kocaya harçlık verebilir.))) Dolandiriladabilir...Çaldıradabilir..Kaybededebili r...Arabayla kaza yapabilir...İnsan ya hani.. Eşin ya hani... Bunun üzerinden kadını ezikleme, rencide etme, tehditler savurma, aptal yerine koymak "kavvam" erkeği değil "nüşuz" erkeği tanımlar. Beyim dolandirilirsa, çaldırırsa, arabayı çarpsa tecrübe sahibi olacak, kadın aynını yaşarsa "vay paraciklarim" "sen paranın nasıl kazanıldığını biliyor musun?" Valla sen "evi kadın nasıl döndürüyor, nasıl emeklilik hayali kuramıyor, aktar döndür yapmanın ne olduğunu bildiğin kadar bilirim yoksa tabi biz nerden bilelim dimi çalışıp kazanmanın ne olduğunu... Adam çalışıyor yazık, kadın ver yesin. Ver kaybetsin. Ver harcasin... Nerden geldik buraya kızmıyorum elim yazamıyor sinirden.)) Kartal eşin parası hanımın parasıdır. Bak çocuklarının değil. Onlar kırk kere düşüncekler. Ama kadın öyle değil. Kocasının parası da onundur. Kendi parası da onun. Kartı, evi, arabası, cebinde parası hepsi kadının.))) Marufa uygun olduktan sonra kimse ve bizzatihi eşler, kadını koca parasını savurmakla itham etmesin. Özellikle de "benim param olmasa, benim itibarim olmasa, benim prestijim olmasa" gibi sözlerle manipüle etmesinler... Alıntı:
![]() ![]() Kızmak mı ne münasebet ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | Mesaj No:7 |
15 Kasım 2011 | ![]()
PTT kargo mesajı ayağına sizi dolandırmasınlar konusundasınızz. Kadın erkek genç yaşlı farketmez. Dikkatli olun. Konunun önermesi budur.)) Yorumlarım konudan ziyade şahısla alakalıdır ![]() ![]() Konu Hâdimul İslam tarafından (Dün Saat 17:23 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
![]() | Mesaj No:8 |
Durumu: ![]() Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | ![]()
Aplamin gazabı ![]() ![]() Allah dolandırıcılar dan uzak etsin. Oyunlar internet siteleri hep tuzak denetim yok. Kimi kime şikayet edek şaştık vallah ![]()
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 12 Kişi okuyor. (0 Üye ve 12 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
İkinci Tosuncuk Dolandırıcılığı | Kara Kartal | Gündem/ Manşetler | 6 | 26 Nisan 2021 05:20 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|