![]() |
Cevap: Sen hiç...? Alıntı:
peki sen yüreğin parçalansa da hala sevmeye devam ettin mi? |
skr yüreğimi parçalayacak bir aslan olmadı hayatımda o yüzden sevme gibi bi durumumuz da olmaadı hele o sevmiyorsaa c* pekii sen hiç ailenden ayrı kaldın mı????mahcup000 |
..peki sen hiç büyük konuştğn hataya düştünmü ?. |
ayıp ettin ablacm yapmaz olur muyum ağlayan000 bedelini çook ağır ödedim hemde hala da ödüyorum 25.gif peki sen hiç kalaballıklar içinde yalnız kaldın mı? |
belkide güveneceğim kimseler olmayışından peki sen hiç üzmem dediğin birini üzdün mü? |
en çokda onları üzeriz zaten:) ne yazıkki üzmüşümdür asla yapmam dediğin birşeyi yaptınmı? |
sen hiç yardıma muhtaç bir çocuğun elinden tuttun mu? |
Alıntı:
Sen hiç umudunu yitirdin mi ? |
Alıntı:
sen hiç kırılan parçalarını birleştirip tekrar yaşama tutundun mu? |
Alıntı:
Sen hiç ihtiyacın olduğu halde, ihtiyacı olana verdin mi? Benim ddğil onun olsun dedin mi hiç? |
Alıntı:
Dedin mi @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocam:):) konunun selahiyeti açısından sormam gerekiyor ) seni seçtim editim /cic/ek/ |
Alıntı:
İyiliktede birilerinin öncülük yapmasını bekliyoruz galiba Rabbim iyiliklerimizi çoğaltsın Sen hiç küsen iki kişinin arasını düzeltip barıştırdın mı @Medineweb |
Alıntı:
Sen hiç tartışma esnasında haklı olduğun halde sen haklısın deyip çekildinmi ? |
Alıntı:
Sen hiç; ''şöyle alıp başımı gidesim var'' deyip gidenlerden olabildin mi ? |
Alıntı:
Sen hiç senin derdinle bile dertlenmek güzel dedinmi birine? |
Alıntı:
Sen hiç sokakta gördüğün herhangi bir çocuğa gülümseyip, saçını okşayıp, burnundaki sümüğü temizledin mi?))/cic/ek/ |
Evet Sen hiç yarışma programına katıldın mi? |
Alıntı:
Sen hiç yağmurda ıslandın mı hiç ? |
Evet Sen hiç ellerin cebinde sokak sokak dolaştın mı? |
Hayır Sen hiç navigasyon azizliğine uğrayıp bilmediğin çıkmaz sokaklarda bir çıkış aradinmı.))) |
Alıntı:
Sen hiç çayına şeker yerine tuz attın mı?gülümseyen000 |
Hayır (şekersiz içiyorum 😊) Sen hiç güneşin batışını seyretttin mi ? |
Çok kere. En güzel manzara günbatımı. Sen hiç....... keşke dedinmi? |
Evet 😔 Keşke demeseydim hiç 😔 Sen hiç yapboz yaptin mı hiç ? |
Çok yaptım Sen hiç karlı havada kısa kollu tişörtle gezdinmi? |
Alıntı:
Sen hiç tiyatroya gittin mi ? |
malesef o kadar sosyal olamadım :) sen hiç sopa yedinmi:) |
Yememmi? İlkokul da yaz Kuran Kursunda yediğimiz hoca dayağı yüzünden aptal olduğumuza inanmıştım. İmam sabah derse girer girmez büyük küçük demeden Besmele çekip sopayla ayıltıyordu bizi. Ağlamaktan okuyamazdık, okuyamadıkça döverdi. Tüylerim ürperdi şu an.)) Hiç sevmez, nefret ederdim bu meslek sahiplerinden. Kim geldiyse dòvdüydü yaa. Ben kaçardim annem elleriyle teslim ederdi.))) Kuran kursunda dayak yiyince sevap oluyordu herhalde.)) Nerde şimdiki gibi dayak atan hocaların ifşa edildiği zamanlar. İyiki ifşa oluyorlar. Çok travmatik oldu Esma abla kusura bakma.)) Sahi sen hiç kusura baktın mı??? |
Abla kanım dondu:) İyiki eskiler yok ha:) Kusura baktım. Bakilmayacak türden değildi. Baktım yani:) Sen hiç kendine dönüp baktınmı |
Alıntı:
Alıntı:
Sen hiç mecbur kaldığın için istemiyorum dedinmi? |
Alıntı:
>>>>Sen hiç mecbur kaldığın için istemiyorum dedinmi? karizmaya zarar vermeden fakir ama gururlu numarası gerekli :) >>>>sen hiç kendinle savaştın ve yenildin mi? |
Alıntı:
sen hiç istenmediğini bile bile ısrar ettinmi? |
Alıntı:
|
Sen hiç cuma namazına gittinmi? |
Alıntı:
Sen birini dövdünmü hiç? |
Alıntı:
Sen hiç umutsuzluğa düşüpde kalakaldinmi? |
Alıntı:
sen hiç göğsüne öküz oturduğu halde /yok ya kırılmadım/ dedin mi? |
çokkk hep bu yüzden dir zaten kaybedişim 😔 Sen hiç çaresizlik nedir bilirmisin ? |
Ah o çaresizligin gözü kör olsun. Hayır Ağzı-Açık000 Sen hiç ayağın takılıp yere kapaklandınmı? |
Evet 😊 Sen hiç muhabbet kuşunu egittin mi hiç ? |
SAAT: 16:28 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.